En Sıcak Konular

Futbol üzerinden kaos

13 Temmuz 2011 09:21 tsi
Futbol üzerinden kaos "Buradaki hedef, eski Türkiye medyasıyla işbirliğiyle Fenerbahçelileri sokağa dökmek ve Türkiye'de bir kaos ortamı yaratmaktır."

Takvim ve Sabah gazeteleri yazarı Rasim Ozan Kütahyalı, Sabah.com.tr'ye futbol dünyasında deprem etkisi meydana getirecek bomba açıklamalar yaptı. Kütahyalı'nın açıklamalarında dikkat çeken bölümler şöyle:

- Üçüncü dalga gelecek haliyle bu Temiz Kramponlar operasyonları kesinlikle Fenerbahçe operasyonu değildir. İlk günden beri bunu söylüyoruz. Nitekim ikinci dalgada işin Trabzonspor ve Beşiktaş ayağı da sorgulanmaya başladı. Üçüncü dalgada da teknik adamlar ve futbolculara bu iş gidecektir. 140'a yakın gözaltı olacağı bekleniyor. Dolayısıyla bu bir Fenerbahçe soruşturması değil, bu bir Temiz Kramponlar soruşturması. Bugüne kadar futbolcular nerede deniliyordu, bu dalgada da futbolcular ve teknik adamlar ayağına girilecektir. Dolayısıyla genel fotoğrafı görmemiz gerekir.

- Çok açık söylüyorum, Mehmet Ali Aydınlar intihar etmiştir. Mehmet Ali Aydınlar'ın elinde hayatının fırsatı vardı. Yine de tamamen bitmiş değil bu fırsat. Kendisi adliyeden çıktığında ne söyledi? Dedi ki; savcılık bize delilleri gösterdi, biz değerlendireceğiz dedi. Ardından dün açıkmasında hiçbir şey yoktur, delil yoktur, eski tas eski hamam devam edecek dedi. Bir kere bu olacak iş değil. Daha dün adliyeden çıkışta delilleri gördüm diyen adam, nasıl oluyor da şimdi deliller yoktur diyor. Bu doğru bir olay değil.

-Aziz Yıldırım'ın avukatı Abdullah Kaya'nın ve belki diğer sanık avukatlarının da bilgi, belge ve dökümanları basına sızdırdığı anlaşıldı. Çok açık söylüyorum emniyet güçleri değil sanık avukatları medyaya soruşturmanın gizliliğiyle ilgili dosyaları vermektedir.

-Burada hedef nedir? Aziz Yıldırım'ın avukatının böyle önemli belgeleri sızdırması Aziz Yıldırım'ın alaeyhine değil mi diyeceksiniz. Buradaki hedef, eski Türkiye medyasıyla işbirliğiyle Fenerbahçelileri sokağa dökmek ve Türkiye'de bir kaos ortamı yaratmaktır. Fenerbahçe'nin 25 milyon tarftarı vardır. Fanatikler, holiganlar taraftar içinde son derece azınlıktır. Fakat bu azınlığa oynayarak, bu azınlığı daha azdırmaya oynayarak, onları sokağa dökerek bir operasyon planlıyorlar. Bunun için de bunlar yapılıyor bana göre. Eski Türkiye medyasının yayınlarını da böyle yorumluyorum.



Bu haber 897 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,655 µs