En Sıcak Konular

Aziz Yıldırım'ın tedavisi sürüyor

8 Temmuz 2011 21:27 tsi
Aziz Yıldırım'ın tedavisi sürüyor Futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, rahatsızlanması nedeniyle, mahkemece Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

FB Başkanı Aziz Yıldırım, rahatsızlanması üzerine mahkemeye çıkmadan hastaneye kaldırıldı.
Şike soruşturması kapsamında 'suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, yönetmek ve şike suçlarından tutuklanması istenen FB Başkanı Aziz Yıldırım, rahatsızlanması üzerine mahkemeye çıkmadan hastaneye kaldırıldı. Yıldırım'ın hastanedeki tedavisi sürüyor.

Soruşturma savcısı Mehmet Berk tarafından sorgulanan Yıldırım'ın savcılık sorgusu dün saat 10.00 sıralarında başladı. Yıldırım, akşam saatlerinde tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi. 'Suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, yönetmek ve şike' suçlarından tutuklanması istenen Yıldırım'ın mahkemeye çıkmadan rahatsızlığı arttı.
Nöbetçi İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıkan Aziz Yıldırım, sağlığı ile ilgili hakimle görüştü. Yıldırım'dan sonra adliyede bekleyen sağlık ekibi ve Yıldırım'ın özel doktoru da hakime bilgi verdi. Sağlık ekibinin, hakime Yıldırım'ın vücudunda uyuşma olduğunu ve felç olma riskinin bulunduğunu söylediği öğrenildi. Yıldırım'ın iki gün önce anjiyo olması nedeniyle kalp rahatsızlığının da nüksettiği belirtildi. Bunun üzerine de nöbetçi hakim, Yıldırım'ın Şişli Etfal Hastanesi'ne sevkine karar verdi. Yıldırım daha sonra ambulansla Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirildi. Olayın ardından hastaneye gelen Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar ile FB yöneticisi Nihat Özdemir, Yıldırım'ın sağlık durumu ile ilgili yetkililerden bilgi aldılar. Yasa gereği Yıldırım avukatı hariç hiç bir yakınıyla görüştürülmedi. Gece boyunca hastane önünde bekleyen bazı Fenerbahçeli taraftarlar da zaman zaman sloganlar atarak başkanlarına destek verdiler. Basın mensuplarına saldırmak isteyen bazı taraftarları ise çevik kuvvet ekipleri engelledi. Yıldırım'ın hastanedeki tedavisi sürüyor.

Sabah



Bu haber 1,273 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,972 µs