En Sıcak Konular

Kayserispor'da transfer

7 Temmuz 2011 17:13 tsi
Futbol gündemi şike iddialarıyla sarsılırken lig başlamadan transfer haberleri gelmeye devam ediyor....

Ligde transfer haberi gelen kulüplerden biri de Kayserispor. Kayserispor, Porto'da forma giyen gurbetçi Engin Bekdemir ve Altay'ın genç yıldızı Okay Yokuşlu ile sözleşme imzaladı.

Kulüp Genel Menajeri Süleyman Hurma, kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde yaptığı açıklamada, Türk futbol tarihi için önemli iki transfer gerçekleştirdiklerini belirtti. Engin ve Okay'ın ileride Türk futbolunu Avrupa'nın büyük kulüplerinde temsil edebilecek iki futbolcu olduğunu ifade eden Hurma, şunları söyledi: "Her iki genç oyuncumuzun da beklentilerimizi karşılamasını umuyoruz. Engin, PSV Eindhoven'dan Porto'ya transfer olmuştu. Transferi için çok emek harcadık, kendisi de bizim takımımızda olmak istedi. Okay'ı 14 yaşında almak istemiştik, o zaman yaşı küçük olduğu için ailesinden ayırmak istememiştik. O günden beri takip ediyorduk. Sadece biz değil, aynı zamanda Avrupa'da ve ülkemizdeki birçok kulübün de takip ettiği bir oyuncu. Kulübümüz onun transferi için çok büyük fedakarlık yaptı. Bu yaştaki bir futbolcu için ciddi rakamlar vermeyi göze aldık. Bunun için kulüp başkanımıza teşekkür ediyorum. Okay, hem sportif olarak, hem de kulübümüze katacağı değerler olarak tüm bu çabalarımızın karşılığını verecektir."

19 yaşındaki orta saha oyuncusu Engin Bekdemir de, Kayserispor'un genç yeteneklere önem veren bir takım olduğunu belirterek, takımın başarısı için elinden geleni yapacağını ifade etti. 17 yaşındaki orta saha oyuncusu Okay Yokuşlu ise genç yeteneklerle birlikte takımda iyi bir birlikteliğin oluşacağına inandığını, gençliğin verdiği dinamizm ve arkadaşlıkla takımlarını Türkiye ve Avrupa'da en iyi şekilde temsil edeceklerini kaydetti. Engin Bekdemir'in 3, Okay Yokuşlu'nun 4 yıllık sözleşme imzaladığı bildirildi. Ayrıca, Kayserispor'un başarılı defans oyuncusu Hasan Ali Kaldırım da, sözleşmesini 2015 yılına kadar uzattı. Kaldırım'ın da yarın sözleşme imzalaması bekleniyor.

ŞİKE İDDİALARI

Öte yandan, Genel Menajer Hurma, gazetecilerin şike soruşturması konusundaki soruları üzerine, gelişmeleri üzüntüyle izlediklerini dile getirdi. Şike iddiaları ile ilgili gündeme gelen maçlar konusunda kendilerine herhangi bir bilgi gelmediğini belirten Hurma, "Biz durumumuz ve duruşumuzdan eminiz. Şike olduğu iddia edilen maçlarla ilgili gerekirse bizim de bilgimize başvurulacaktır. Bizim maçlarımızda kulüple ilgili değil, maçın yönetimiyle ilgili iddialar var. İnşallah, bunlar söylentide kalır ama birileri bir şeye bulaşırsa mutlaka cezasını çekecektir" dedi. Fenerbahçe'ye ceza verilmesi durumunda Kayserispor'a Avrupa liglerinde oynama fırsatı doğacağının hatırlatılması üzerine de Hurma, "Masa başında kazanılan başarıdan dolayı sevinemeyiz. Biz sahada başarı kazanmaktan yanayız. UEFA'da oynayacağız diye göbek atacak halimiz yok. Ama, ülke futbolunu temsil etme adına bize bir görev düşerse, bu görevi en iyi şekilde yerine getirmek için hazırız" diye konuştu. (AA) 

Bu haber 694 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    8,479 µs