En Sıcak Konular

İlk Bakanlar Kurulu toplantısı sona erdi

7 Temmuz 2011 13:52 tsi
İlk Bakanlar Kurulu toplantısı sona erdi İlk Bakanlar Kurulu toplantısı sona erdi. Hkmet Sözcüsü Bülent Arınç açııklamalarda bulunuyor.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki 61. Hükümet'in ilk Bakanlar Kurulu toplantısı sona erdi. Yaklaşık 2.5 saat süren toplantının ardından Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç gazetecilere açıklamalarda bulunuyor. İşte Arınç'ın açıklamalarından satır başları:

Hükümet Sözcülüğü görevi bana tebliğ edildi. Bunun yanında basın yayın, RTÜK, Anadolu Ajansı, Danıştay ilgili ilişkili konular olara görev tanımım içinde kaldı. Yeni dönemde ekonominin koordinasyonu Başbakan Yardımcısı Ali Babacan'da olacak.

ZAHİD AKMAN'IN GÖZALTINA ALINMASI

Akman'la ilgili RTÜK kimliğiyle ilgili değildir. Deniz Feneri ile ilgilidir. Daha önce de soruşturması yapılmıştı.  Bugün herhangi bir görüşme yapılmadı. Bir yargı kararıdır. Olumlu bir şekilde sonuçlanmasını dileriz. Bir görüş ortaya koymamız mümkün değildir.

2023 HEDEFLERİ

Durmak yok yola devam. Bugün için ustalık dönemi yakıştırmasında bulundu Sayın Başbakan. Bakanlarımızın hepsi kendi alanında başarılı arkadaşlar.  Hedeflerimiz belli. Uyum gerektirir, çalışma gerektirir. Grubumuz da buna uygundur.

CHP'NİN YEMİN KRİZİ - ÇİÇEK'TEN RANDEVU TALEBİ

Yani dışarıda yürütülen iyi niyetli çabaları ve Meclis Başkanı'nın kendi insiyatifini görüyoruz. Bu konuyla ilgili çok şeyleri konuştuk. Bakanlar kurulunda bu konu gündeme gelmedi. Ama iyi niyetli çabaların olumlu sonuçlanmasını dileriz. TBMM çalışmalarına devam ediyor. Gerekli seçimler yapıldı. Yarın hükümet programı açıklanacak. İsteriz ki eksiksiz olsun, herkes ant içip görevine başlasın.

Bu haber 885 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,761 µs