En Sıcak Konular

Alex'ten flaş açıklama

7 Temmuz 2011 13:22 tsi
Şike iddialarına adı karışan Fenerbahçe'de kaptan Alex suskunluğunu bozdu...

Fenerbahçe'de kaptan Alex de Souza, geçen sene verdikleri emek karşılığında şampiyon olduklarını belirterek, şike ve teşvik soruşturmasının morallerini bozmadığını söyledi.

Sarı - lacivertli takımın Düzce Topuk Yaylası Tesisleri'nde sabah yaptığı antrenmanın ardından kaptan Alex, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Kamp çalışmalarını ve gündemdeki olaylara yönelik konuşan Alex, Topuk Yaylası'nda bulunmaktan büyük bir haz duyduğunu dile getirerek, "Buranın yapım aşamasını takip ediyorduk ve burada bulunmaktan büyük bir haz duyuyorum. Bugünden itibaren takımımızın milli takımlarda olan oyuncular dışında çalışabilme fırsatı bulacak. Burada şampiyon olarak çalışmamıza başladık." diye konuştu.

"Her ne kadar dışardan olaylar konuşulsa da burada takım arkadaşlarımızla ilk çalımaya başladığımızda söylediğim şeyleri tekrar edeceğim." ifadelerini kullanan Alex, şunları söyledi: "Ligin 2. yarısında gösterdiğimiz çıkış sonuna kadar hakettiğimiz bir çıkıştı. Bursaspor maçı haricinde geride kalan bütün maçları alnımızın teriyle, bileğimizin hakkıyla kazandık. Hedefimiz bir kez daha yine bileğimizin hakkıyla yapacağımız mücadeleyle şampiyonluk olacaktır."

Tatilden İstanbul'a döndükten sonra insanların gerek sokakta gerekse internetten sürekli kendisine takımın ve kendisinin moralinin sorulduğunu aktaran Alex, "Ben de toplu bir cevap vermek istiyorum; her şey yolunda. Takımın morali konsantrasyonu üst düzeyde. Alnımızın akıyla şampiyon olduktan sonra şampiyon olarak buraya gelip burda kötü olmamız beklenemez. Hem benim bireysel olarak hem de takım olarak geçen seneden daha iyi bir çıkış yapmak için hazırlıklarımızı yapıcaz." karşılığını verdiğini söyledi. Dışarıda takımın buradaki durumu haricinde gelişen olaylar olduğunu aktaran Brezilyalı futbolcu, "Biz burada takım içerisinde kendi çalışmamızı kendi verdiğimiz mücadeleyi biliyoruz. Bunun haricinde olan olaylar açıkçası şu anda takımın içine girmiyor. Galatasaray'ı, Beşiktaş'ı deplasmanda, Trabzonspor'u kendi sahamızda yendik. Kayserispor'u, Gaziantepspor'u önümüze gelen tüm zorlu rakipleri bir bir yendik. Bu takımın içinde çalışan herkes elinden gelenin en iyisini yaptık. Bizim tek bildiğimiz bu takım için verdiğimiz emek. dışarda olan olaylar moralimizi şu anda etkilemiyor." şeklinde konuştu.

DAHA İYİ BİR YIL GEÇİRMEK İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ

Geçen seneki şampiyonluğun mükemmel olduğun da söyleyen Alex, "Bu seneki hedefimiz geçen sene olduğu gibi tüm rakiplerimize saygı gösterip onları yenmek. Aykut hoca bize hedefimiz geçen seneden daha iyi olmak dedi. Bunu ben de söyleyebilirimki geçen seneden daha iyi bir yıl geçirmek için elimizden geleni yapacağız." ifadelerini kullandı.

cihan



Bu haber 646 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,056 µs