iyibilgi zoom" /> iyibilgi zoom"/>

En Sıcak Konular

Biz bu manşeti daha önce de gördük!

5 Temmuz 2011 11:14 tsi
Biz bu manşeti daha önce de gördük! Çaresizlikten 28 Şubat'ı hortlattılar! iyibilgi zoom

Hürriyet gazetesi bugün 28 Şubat modeli bir manşetle okuyucularının karşısına çıktı. Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın da gözaltına alındığı şike operasyonunu ile ilgili yapılan habere seçilen başlık şu: 'Şike için fetva almış'

"Teknik takibe alınan görüşmelerde, İstanbul Büyükşehir Belediyesporlu futbolcu İbrahim Akın’ın şike parasını bir poşet içinde teslim aldığı ve “Bu parayı kabul etmemin dinen bir zararı var mı” diye bir hocaya sorduğu öğrenildi."

Onca haber değeri taşıyan bilginin içinden, ancak bu mu manşete taşınmaya değer görüldü?

Futbolda dönen milyon dolarlık vurgunlar, üst düzey yöneticiler ve futbolcuların karıştığı iddia edilen kirli tezgahlar , mafya ilişkileri derken, okuyucuya layık görülen haber bu: Şike için kimliği bilinmeyen bir 'hoca'dan fetva isteyen futbolcu...Belli ki birileri, deşifre olmuş psikolojik harp tatktiklerine tekrar başvurmaya karar vermiş.

Peki Hürriyet'in bu sivri çıkışının arkasında ne olabilir? Acaba Fenerbahçe yönetimi ile gayet yakın ilişkileri olan bazı isimler, son şike skandalını alakasız yerlere çekmeye çalışıyor olabilir mi? Bu konuda Hıncal Uluç'un geçen hafta Sabah gazetesinde yayınlanan açıklamaları bir ipucu verebilir. Uluç, Hürriyet'te ara ara Fenerbahçe ile ilgili yazılar kaleme alan, Aziz Yıldırım yönetimi ile de arasından su sızmadığı bilinen Uğur Dündar ile ilgili şunları söylemişti:

"Ben Aziz Yıldırım'ı eleştiriyordum, "Ağabey yazdıkların az bile" diyordu ve bana neler anlatıyordu; şimdi Aziz Yıldırım'ın bir numaralı adamı... Hürriyet'te onunla çanak sorular sorarak röportajlar yapıyor. Aziz'i göklere çıkaran yazılar yazıyor. Star Haber'i ekran kirliliği yüzünden izlemediğim için orada ne yapıyor; bilemiyorum. Ama Hürriyet'te okuyorum ve inanamıyorum.

Üstelik Uğur Dündar, 'Türkiye'nin en güvenilen gazetecisi' olarak bilinir. Benim için de öyledir. Ama artık Uğur için kafamda bir soru işareti var. Aziz Yıldırım için bu kadar dönen bir adam başka konularda ne derece güvenilirdir; bilemiyorum artık!.."

28 Şubat modeline başvuranlar ne derece güvenilirdir; biz de bilemiyoruz...

www.iyibilgi.com zoom



Bu haber 1,103 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,646 µs