En Sıcak Konular

Üzerine kuma gelince 17 yıl sonra anne oldu  

0 0 0000 00:00 tsi
Antakya’da, bir kamu kurumunda makam şoförü olarak çalışan 42 yaşındaki Hasan Bakıroğlu’un, 17 yıl çocuğu olmayan eşi 39 yaşındaki Sevim Bakıroğlu, üzerine kuma getirilince, anne oldu.

Kendisine bir kız çocuk veren ilk eşi Sevim Bakıroğlu'nun 4 aylık hamile olduğunu belirten Hasan Bakıroğlu “Allah'ın takdiri böyle” dedi.

Şoför Hasan Bakıroğlu, aşık olduğu Sevim ile 1989’da evlendi. Evliliklerini çocuk yaparak taçlandırmak isteyen Bakıroğlu çiftinin 10 yıl süren tedavi maratonuna karşın çocukları olmadı. Hasan Bakıroğlu, ailesinden gelen baskılara dayanamayarak eşi Sevim’in de rızasını alıp 7 yıl önce 28 yaşındaki Fatma Bük ile nikahsız evlenip, eve kuma olarak getirdi. Ancak, Fatma Bük de geçen sürede anne olamadı.

İki eşinin de hiç bir sağlık sorunları olmamasına karşın anne olamaması Hasan Bakıroğlu’nun baba özlemini dindiremedi. Bu konuda uzman olan bölgedeki tüm doktorları dolaşan Sevim Bakıroğlu, 2005’de hamile kaldı ve tam 17 yıl sonra 18 Mayıs 2006’da bir kız bebek dünyaya getirdi. Seda Nur adı verilen bebek, ailenin yıllar süren çocuk özlemini dindirirken, Sevim Bakıroğlu’nun ikinci çocuğuna hamile olduğunun anlaşılması evdeki mutluluğu ikiye katladı.

‘ÇOK MUTLUYUM’

Yıllar süren mücadelenin ardından baba olmanın heyecanını yaşayan Hasan Bakıroğlu, şunları söyledi:
“İlk eşimden 10 yıl çocuk sahibi olamayınca, ailemin baskıları sonucunda Fatma Bük ile nikahsız evlenip eşimin üzerine aynı eve kuma getirdim. Ancak onun da bebeği olmadı. Ama mücadelemizde yılmadık. Fatma Bük’ü doktorlara götürürken, Sevim’in hamile olduğu ortaya çıktı. Bir kızımız oldu, şimdi eşim ikinci çocuğumuza 4 aylık hamile. Allah’ın takdiri böyleymiş. Çok mutluyum.”

Sevim Bakıroğlu, baba yapamadığı eşinin ikinci kez evlenmesine kendinin de destek olduğunu, kuması ile aynı evi paylaşmalarına rağmen çok iyi geçindiklerini, şu an tek dileğinin kumasının da annelik duygusunu tatması olduğunu söyledi.

Fatma Bük ise, kumasının dünyaya getirdiği Seda Nur’u, öz annesinden çok kendisinin sevdiğini belirterek, “Aile olarak çok mutluyuz. Seda Nur, mutluluğumuza mutluluk kattı. Seda Nur, benim kızım gibi. İnşallah ben de eşime bir çocuk verebilirim” diye konuştu. Fatma Bük, kuması ile aynı evde yaşamının bir sıkıntı yaratmadığını, gezmeye bile hep birlikte gittiklerini, bugüne kadar herhangi bir nedenle aralarında tartışma çıkmadığını söyledi.
 



Bu haber 399 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,872 µs