En Sıcak Konular

Beşiktaş'ın yeni sponsoru

4 Temmuz 2011 12:49 tsi
Siyah-beyazlı kulüp, Toyota ile 3 yıllık sponsorluk sözleşmesi imzaladı...

Beşiktaş, Toyota ile yaptığı forma göğüs reklamı sözleşmesini borsaya bildirdi.

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na (İMKB) gönderilen yazıda, ''Şirketimiz, Toyota Pazarlama Sanayi ve Ticaret A.Ş. ile 3 yıllık (2013-2014 sezon sonuna kadar) forma göğüs reklamı konusunda sözleşme imzalamıştır. Sözleşme bedeli olarak Toyota, şirketimize her bir futbol sezonu için 3.000.000 dolar KDV sponsorluk bedeli ödeyecektir'' ifadelerine yer verildi.
BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen törende Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören ile Toyota Pazarlama ve Satış A.Ş. CEO'su Ali Haydar Bozkurt 3 yıllık ana sponsorluk sözleşmesini imzaladılar.

İmza töreninde konuşan Yıldırım Demirören, sponsorluğun önemine değinerek, ''Kendilerine teşekkür ediyorum. Sponsorluk çok önemli. Onları başımızın üstünde taşımak lazım. Bu anlaşmada bize yardımcı olan Yıldız Holding'e ve Ülker Grubu'na teşekkür ediyorum. Formada önden arkaya geçmeyi kabul ettiler. Bundan sonra önde Toyota, arkada Ülker olacak. Ülker bizimle devam ediyor. Kendilerini basketbola da bekliyoruz'' diye konuştu.

Yıldırım Demirören, kulübün eski yöneticilerinden Celal Kolot'un bu anlaşmada katkısının bulunmadığını dile getirdi.

Amatör branşlara destek olmak amacıyla sponsor arayışlarını sürdürdüklerini kaydeden başkan Demirören, ''Yıldız Holding'in çekilme kararından vazgeçeceğine inanıyoruz. Basketbola yatırımlar sürecek. Tüm amatör branşlara sponsorluk için arayışlarımız sürüyor. Sadece basketbol değil tüm amatör branşlar için yatırımlar yapılacak'' dedi.

BOZKURT: ''İNŞALLAH UĞUR GETİRİRİZ''

Toyota Pazarlama ve Satış A.Ş. Üst Düzey Yöneticisi (CEO) Ali Haydar Bozkurt, otomobil satan firma olarak Türkiye'nin önemli kulüplerinden Beşiktaş'a sponsor olduklarını ifade etti.

Bundan dolayı mutlu olduklarını vurgulayan Bozkurt, şöyle konuştu:

''Anlaşmanın hem Türk futboluna, hem Beşiktaş'a hayırlı olmasını diliyoruz. Toyota olarak geçtiğimiz yıllarda Valencia'ya sponsor olmuştuk. O yıl Valencia UEFA Kupası'nı, ardından Süper Kupa'yı kazandı. Ümit ediyorum bu yıl Toyota Beşiktaş'a uğur getirir ve bu yıl Avrupa'da kupayı alır ülkemize getirir.''

ŞEKER: ''FORMA ARKASINDA DEVAM EDECEĞİZ''

Yıldız Holding Kurumsal İletişim Genel Müdürü Zuhal Şeker de törene katıldı ve Beşiktaş'a desteklerinin devam ettiğini söyledi.

Şeker, firma olarak hem futbola, hem de basketbola uzun süreli anlaşmalarla destek verdiklerini dile getirdi.

Galatasaray ve Beşiktaş kulüplerinde basketbolda sponsorluk yenilememe kararı aldıklarını kaydeden Şeker, sözlerini şöyle sürdürdü:

''Futbola desteğimiz 2013 yılına kadar 5 kulübümüzle sözleşmemiz bitene kadar devam edecek. Cola Turka markasıyla Beşiktaş Kulübü'nde forma önünde yer alıyorduk. Stratejilerimiz gereğince forma arkalarında bütün kulüplerde görünmeyi arzu ediyorduk. Kulübümüzden gelen istekle bizim dışımızdan markaların da yer almasını arzu ediyoruz. Bir sponsorun basketbol ve futboldan çekilmesi kulüplerimizi zor durumda bırakabiliyor. Beşiktaş'ın ana sponsoru olarak forma arkasında Ülker markasıyla yine yer alacağız. Cola Turka futbola yatırıma devam edecek. Formanın önünden çekiliyoruz, ama sahalardan çekilmiyoruz.''

Başkan Demirören, Zuhal Şeker'in konuşmasının ardından ''İkimizden çok konuştunuz'' şeklinde espri yaptı.

Toplantı sonunda Başkan Yıldırım Demirören, Ali Haydar Bozkurt ve Zuhal Şeker Beşiktaş formalarıyla görüntü verdi. (AA) 

Bu haber 584 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,649 µs