En Sıcak Konular

G.Saray'da kritik görüşme!

4 Temmuz 2011 11:25 tsi
G.Saray ile Sao Paulo yönetimi, Luis Fabiano transferi için resmen masaya oturuyor. Cimbom’un fiyatta indirim sağlayıp, Brezilyalı’ya 48 saat içerisinde imza attırması bekleniyor.

Galatasaray, Avusturya’da çalışmalara devamederken, geciken transferlerin kampa yetiştirilmesi için bekleyiş sürüyor.

Takımını yeni sezona hazırlarken, sürekli görüşmeler hakkında bilgi alan teknik direktör Fatih Terim, Brezilya, İtalya ve Arjantin’de çalışmalarını sürdüren yöneticilerden haber bekliyor.

Brezilyalı yıldız Luis Fabiano için Sao Paulo’dan akıl karıştıran açıklamalara karşın, bu oyuncunun transferi için yöneticiler arasında kıran kırana pazarlık yaşanıyor. Geçen hafta Fabiano için G.Saray Kulübü’nden yapılan resmi açıklamaya karşın, Sao Paulo’dan gelen “Bizim bir bilgimiz yok” açıklaması nedeniyle bu kez ‘resmi’ randevu alındı.

Kulüpten “G.Saray, Sao Paulo ile resmi temaslarda bulunmak için randevu talep etmiştir. Luis Fabiano ile ilgili yapılacak ilk görüşme oyuncunun kulübü ile bugün gerçekleştirilecektir” bildirisi yayınlandı.

KOZ CİMBOM’UN ELİNDE
Daha önce Taffarel kanalıyla Fabiano’yu ikna eden ve Brezilya kulübü ile anlaşma yolunda eline büyük bir koz geçiren Cimbom, yıldızın da ‘gitmek istediğini’ söylemesiyle transferde önemli bir yol kat etti. Fabiano ile maddi konularda anlaşan yöneticilerin, bugün yapılacak görüşmeler sonrasında 8 milyon Euro’luk teklifin Sao Paulo tarafından da kabul edilmesi bekleniyor. Fiyatı indirmeye çalışan Cimbom’un, 48 saat içinde bu transferi bitirmesi bekleniyor.

CAMBIASSO'DAN VAZGEÇMİYOR
Aslan’ın transfer listesindeki son isim olan İnter’in Arjantinli ön liberosu Esteban Cambiasso için girişimleri sürüyor.

Fatih Terim’in alınmasını ısrarla istediği yıldızı ikna etmek için çaba sarfeden Sarı-Kırmızılılar, İnter ile 2014’e dek sözleşmesi süren yıldızın bonservisi için pazarlık yapıyor. 2004’te R.Madrid’den İnter’e geçen Cambiasso’yu gözden çıkaran Çizme ekibinin, 10 milyon Euro bonservis istediği belirtiliyor.

Vergiler hariç yıllık kazancı 3 milyon Euro olan Cambiasso’ya, 3.5 milyon Euro’dan 3 senelik sözleşme öneren Cimbom, aldıkları olumsuz yanıta karşın oyuncuyu ikna etmek için her yolu deniyor.

haberturk

 



Bu haber 583 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,097 µs