En Sıcak Konular

Yozgat alev alev

0 0 0000 00:00 tsi
Yozgat'ın Sorgun ilçesinde meydana gelen olaylarda 6 kişi yaralanırken biri 3 katlı olmak üzere 4 ev ve 1 otomobil ateşe verildi.

Edinilen bilgiye göre Sorgun ilçesinde Şanlıurfa'dan gelen bir kişinin ilçede kadın sattığı iddia edilmesi üzerine galeyana gelen halk sokaklara döküldü. Mahalle aralarında kadın satıldığı iddia edilen evleri tespit eden halk, biri 3 katlı olmak üzere 4 evi ve otomobili ateşe verirken, pompalı tüfekle açılan ateş sonucunda ise vücudunun çeşitli yerlerine saçma isabet eden 4 ve 2 kişi de bıçakla yaralandı.


Olayların engellenmesi için Sorgun ilçesine Yozgat merkez ve çevre ilçelerden polis takviye edilirken, jandarmadan da yardım istendi. Olay sonrası Yozgat Valisi Amir Çiçek ve İl Emniyet Müdürü Cumhur Kuluy, Sorgun ilçesine geldi.


YOZGAT VALİSİ: "ENDİŞE EDİLECEK BİR ŞEY KALMAMIŞTIR"

Yozgat Valisi Amir Çiçek, Sorgun ilçesinde meydana gelen olayların durduğunu endişe verecek bir durumun olmadığını söyledi.

Yozgat'ın Sorgun ilçesinde meydana gelen olaylar sonrası bir açıklama yapan Yozgat Valisi Amir Çiçek, ilçede fuhuşa sebep olan bir kişinin, vatandaşa küfür etmesi sonucu bir infial olduğunu belirterek, "Halk bu kişiyi linç etmek istemiştir. Emniyet güçlerimiz olaya anında hakim olmuştur. Aralarında bulunan provokatörlerin de etkisiyle bu olayı protesto etmeye kalkıştılar. Yine vatandaşımızın sağ duyusu ile tekrar halkımız sakinleşmiştir" dedi. 5 ev ve bir otomobilin ateşe verildiğini belirten Vali Çiçek,"Olaylar sırasında 7 kişi de hafif şekilde yaralanmıştır. Olayla ilgili olarak soruşturma sürmektedir" dedi.

Öte yandan olaylar sırasında çevre ilçelerden destek kuvvet olarak gelen emniyet ekipleri devriye gezerek, cadde ve sokaklarda tedbir aldılar.


 



Bu haber 548 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,628 µs