En Sıcak Konular

Arınç'tan Bursalılara 'Mihriban' türküsü

4 Temmuz 2011 09:13 tsi
AK Parti Bursa Milletvekili Bülent Arınç, Manisa'da partisinin düzenlediği piknik programında çok sevdiği 'Mihriban' türküsünü seslendirdi, dostlarıyla hasret giderdi.

AK Parti Bursa Milletvekili Bülent Arınç ve eşi Münevver Arınç, Manisa merkeze bağlı Beydere'de partisinin düzenlediği piknik programına katıldı.

Arınç'ı Beydere yolu üzerinde Vali Celalettin Güvenç, İl Emniyet Müdürü Adem Aydemir, Çevre Orman İl Müdürü Yahya Güngör, Gençlik ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin, AK Parti İl Başkanı Murat Baybatur, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Berk Mersinli ve partililer katıldı. Karşılama töreninde Vali Güvenç, Emniyet Müdürü Aydemir, Çevre Orman İl Müdürü Güngör ve Gençlik Spor İl Müdürü Şahin, Arınç ile bir süre sohbet ettikten sonra Manisa merkeze geri döndüler.

Piknik alanında coşkuyla karşılanan Arınç, bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Piknikte konuşan Arınç, bu tür beraberliklere ihtiyaç olduğunu vurgulayarak, "İnşallah bu beraberliğimiz bir ömür boyu devam edecek. Bizi bir yapan güçlü yapan sonunda zafere başarıya ulaştıran birbirimizi sevmemiz, birbirimize bağlı olmamız, verilen görevleri yapmamız ve AK Parti'yi Türk siyaset tarihinde hiçbir partiye nasıp olmayan 3.iktidarı nasip ederken hepimizin büyük bir azimle gayretle çalışmasıdır.

Bundan dolayı ne kadar iftihar etsek azdır. Bu başarıda Manisa olarak da Türkiye olarak da bu olumlu neticeyi almakta hepinizin yılmadan büyük bir gayretle yürüttüğünüz çalışmalarının sonucudur" dedi.

"Mansa da Türkiye de rakiplerimize gereken cevabı vermiştir"

Seçimlerde Manisa'nın insanüstü bir başarı gösterdiğini belirten Arınç, "Türkiye genelinde yüzde 49 kusur bir oy aldık. Manisa merkez ilçede aynı ortalamayı tutturdu. Türkiye'de yüzde 50'ye yakın oy alan AK Parti, Manisa merkezinde de yüzde 50'yi yakaladı. Yani sokaktaki sandıktaki her iki kişiden birisi AK Parti'ye oy verdi. Bu güne kadar görülmemiş, bundan sonrada inşallah görürse yine AK Parti görür, muhteşem bir başarıdır. Manisa genelinde de oylarımız yüzde 47 oldu, bu da çok büyük bir başarıdır.

Manisa'da da 410 bin civarında oy aldık. Bu rakamı bu güne kadar kimse duymadı görmedi yaşamadı. Bunu yaşatan Allah hamd ediyoruz. Seçim sonucu bizim için muhteşem bir başarı olduğu kadar muhaliflerimiz için de o kadar üzücü bir sonuçtur. Biz onları üzecek şeyler söylememeye gayret ediyoruz ama herkes bilmeli ve görmeli ki seçimden önce AK Parti için olmadık laflar eden hakaretler eden küçültücü ifadeler kullanan hatta siz kaç milletvekili çıkaracaksınız diye sordukları zaman 6-7 den aşağı düşmeyen partiler seçim sonucunda gördüler.

Mesela CHP bizim yarımız kadar oy almıştır, MHP bizim üçte birimiz kadar oy aldı. Çok şükür Manisa'da, Türkiye'de rakiplerimize en büyük cevabı vermiştir. Üç dönem her dönemde de artan oylarla ak partiyi iktidar yaparken bunun sebebini de ortaya koymuştur. Ak partinin liderine milletimiz güveniyor, ak partinin yaptığı hizmetleri milletimiz beğeniyor, ak partinin 2023 yılında yani Cumhuriyet'in 100 yılında Türkiye'yi kavuşturacağı vizyonu herkes istiyor ve bekliyor" diye konuştu.

"Milletimiz bize destek veriyor biz de milletimize hizmet getireceğiz"

Manisa'da tüm ilçeler, kasabalara köylerinde yapıldıysa altında AK Parti'nin imzası olduğunu ifade eden Arınç, "Baraj mı, istediğiniz yere gidin AK Parti yapmıştır.

Yarın yüksek hızlı tren gelecekse Manisa'ya AK Parti yapıyordur. Yapmadığımız bir şey kalmadı, yapmayada devam edeceğiz. Şimdi keyfe keder işler yapıyoruz. Manisa-İzmir arasındaki otobana trilyonlar verdik. Kaymak gibi yollar yaptık ama canımızı sıkan bir sabuncubeli vardı, şimdi orayada bir tünel yapıyoruz. Artık Manisa ile İzmir arasından

gelirken tünele gireceğiz, gözümüzü açtığımızda Manisa organize sanayi bölgesine varmış olacağız. 400 yataklı eğitim araştırma hastanesi yapıyoruz şimdi ikincisi yapmak üzerede Ankara'da karar alıyoruz. Yapmayacağımız hiçbir şey yok. Milletimiz bize veriyor, bizde milletimize bütün hizmetleri getireceğiz. Bunun adı AK Parti'dir" dedi.

Türkiye'de AK Parti teşkilatlarının en başarılı olduğu illerin başında Manisa'nın geldiğini kaydeden Arınç, daha büyük başarılar için hazır olmaları gerektiğini söyledi. Arınç, şöyle devam etti:

"Bu büyük başarılardan bugünden sonraki ilki madem Manisa büyükşehir belediyesi olacaktır, büyükşehir belediye başkanı mutlaka bir AK Parti'li olmalıdır. Sadece iki buçuk sene kaldı. Çalışacağız ve ilk Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı'nın AK Partili olması için üstün bir gayret göstereceğiz. Olmaz diyenlere buradan söylüyorum. Siz her şeye olmaz diyordunuz. Allah nasip etti her şeyi oldurduk.

İşte 3. dönem iktidarımız, yüzde 50 oy herkes düşeni alsın üzerine ve AK Parti'ye artık laf söylemesin. Millet isterse her şeyi yapıyor. Kim AK Parti için çalışmışsa yarın çocuklarına torunlarına bırakacağı en güzel miras yavrum sana Türkiye'yi ben hazırladım, AK Parti'ye oy verdim, onun için sen güzel bir Türkiye'de yaşıyorsun diyecek."

Konuşmasının ardından çok sevdiği 'Mihriban' türküsünü keyifle dinleyen. Arınç, şarkıya eşlik ederek alkışla tempo tuttu. Arınç, türküyü seslendirdiği sırada 'Mihriban' yerine eşi Münevver Arınç'ın ismini telaffuz etmek istediğini belirterek, "Türküyü değiştirerek okuyayım da hanım huylanmasın" dedi. Arınç, ikinci nakaratta tekrar eşinin ismi yerine 'Mihriban' deyince piknik alanında gülüşmelere neden oldu.

Bu haber 649 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,527 µs