En Sıcak Konular

Facebook hesabını tamamen silme yöntemi

2 Temmuz 2011 15:36 tsi
Facebook hesabını tamamen silme yöntemi Facebook yönetimi hesap açma işlemi için bir iki dakikalık zaman ayrılmasını yeterli görürken, hesap silme işlemini en iki haftalık bir zaman dilimine yayıyor

Facebook paylaşım sitesinin zararlarını görenler hesaplarını silmek istiyor, ancak birçok kişi bunun yolunu bilmiyor. Facebook yönetimi hesap açma işlemi için bir iki dakikalık zaman ayrılmasını yeterli görürken, hesap silme işlemini en iki haftalık bir zaman dilimine yayıyor. Bunu yapmalarının sebebi de doğal olarak kullanıcıların kendilerini terk etmek istememeleri. Facebook'tan bıktınız ve hesabınızı "tamamen" silmek istiyorsunuz. Facebook hesabını devre dışı bırakmaktan öte tamamen ortadan kaldırmak isteyenler için bunun yolu oldukça kolay. Tek yapılması gereken gereken aşağıdaki adımları izlemek, hesabın 14 gün içinde kapatılmasını beklemek.

İzlenmesi gereken adımlar şöyle:
1. Facebook connect ile oturum açtığınız sitelere gidin ve hesaplarınızı kapatın. Yani Facebook dışındaki sitelerde Facebook bilgileri ile oturum açtığınız sitelerle ilişkinizi kesin. Bu sitelere iptal süreci içerisinde oturum açarsanız, hesabınız tekrar dirilecek ve baştan başlamanız gerekecektir.

2. Facebook hesap silme sayfası için buraya TIKLAYINIZ. Oturum açmanız istenirse oturum açın ve bu sayfadan hesabınızı silin.

3. Hesabınızı silmek isteyip istemediğiniz sorulacaktır. Parolanızı ve ekranda görünen metni girin, hazırsanız Tamam'a basın.

4. Onayladıktan sonra artık bir şey yapmanıza gerek yok. Hesabınız, 14 gün boyunca oturum açmazsanız tamamen silecektir.

Bu haber 1,093 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,973 µs