En Sıcak Konular

Urfa'yı kana bulayacaklardı

1 Temmuz 2011 14:10 tsi
Kalaşnikof ve pompalı tüfeklerle evi taramaya giden şahıslar polis tarafından yakalandı..

Şanlıurfa'da 3 kişi, aşiret kavgası olduğu iddiasıyla yanlarında bulundurdukları kaleşnikof ve pompalı tüfekle Şanlıurfa'yı kana bulayacaklardı. Polis ekipleri tarafından takip edildiklerini fark eden şahıslar, yanlarında bulundurdukları silahları çöp konteynırına atarak, kaçmaya çalıştı. Polis ekiplerinin takibi sonucu kısa sürede yakalanan şahıslar gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre olay, gece saat 02.00 sıralarında Şanlıurfa'nın Bahçelievler Mahallesi Cengiz Topel Caddesinde meydana geldi. İddiaya göre, aşiret oldukları ileri sürülen ve isimleri öğrenilemeyen bir aile ile bilinmeyen bir nedenden dolayı husumet bulunan M.K., M.K. ve A.D. yanlarına bir adet kaleşnikof silah ile bir adet pompalı tüfek alarak, aralarında husumet bulunan ailenin evine doğru gitmek istedi. İhbar üzerine harekete geçen devriye polis ekipleri, ara sokaklarda şahısları aradı. Polis ekipleri tarafından takip edildiklerini fark eden şahıslar, yanlarında bulundurdukları bir adet kaleşnikof marka silah ile bir adet pompalı tüfek ve bu silahlara ait dolu mermileri yol güzergahlarında bulunan bir çöp konteynırına atarak, olay yerinden hızla uzaklaştı. Mahalle sakinlerinin fark etmesi üzerine durumu hemen polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine odaklanan polis ekipleri, şahısların kendisini fark edip hızla olay yerinden uzaklaşmasını fark etmesi üzerine takibe aldı.

Polis ekipleri şehrin tüm giriş çıkışlarını kapatarak, şahısları yakalamaya çalıştı. Kısa süre sonra Abide Kavşağında yakalanan şahıslar gözaltına alınarak, ifadeleri alınmak üzere Polis Merkezine götürüldü. Şahısların yakalanmasının ardından, mahalle sakinleri tarafından gelen ihbar üzerine olay yerine giden polis ekipleri, gördükleri manzara karşısında şok oldu.

Çöp konteynırını inceleyen polis ekipleri, bir adet kaleşnikof marka silah, bir adet pompalı tüfek ve bu silahlara ait çok sayıda dolu mermi kovanı buldu. Olay yerine inceleme ekiplerinin, yaptıkları incelemelerinin ardından, silahlar çöp konteynırından alındı. Polis ekipleri, silahların namlusunda bile patlatılmaya hazır mermi buldu. Polis ekipleri yaptıkları incelemenin ardından, silahları baristik incelemeye götürdü. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.


Bu haber 593 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,441 µs