En Sıcak Konular

Karayollarında son durum

1 Temmuz 2011 09:53 tsi
İşte yol yapım ve onarım çalışmalarının sürdüğü yollar...

Karayollarının bazı kesimlerinde geçişler kontrollü sağlanıyor.

Gazipaşa-Anamur yolunun 24-27. kilometreleri arasındaki (Tenzile mevkisi) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 15.00-16.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılacak.

Giresun-Espiye karayolunun 50-52. kilometrelerindeki Uluburun Tüneli Kuzey Tüpünde yapılacak VTS Montaj çalışmaları nedeniyle 08.00-17.00 saatlerinde yol trafiğe kapatılıyor. Ulaşım, Trabzon-Giresun istikametinden, servis yolundan veriliyor.

Trabzon-Rize karayolunun Sürmene ilçesi Zeytinli mahallesindeki yaya üst geçidi montaj çalışmaları nedeniyle ulaşım tek şeritten ve kontrollü sağlanıyor.

TEM Otoyolunun Gebze Köprülü Kavşağı-İzmit Doğu bölümü asfaltlama çalışmaları yapılacağından yol, saat 22.00'de kapatılarak, 10.00'da açılıyor. Sürücülerin çalışmalar tamamlanana kadar belirtilen saatlerde D-100 yolunu kullanmaları gerekiyor.

Mekece-Bozüyük yolunun 52-53. kilometreleri arasındaki köprü genleşme derzi çalışmaları nedeniyle 31 Temmuz 2011'e kadar sağ taşıma yolu trafiğe kapatılarak, ulaşım sol taşıma yolundan veriliyor.

Finike-Elmalı yolu, 48-50. kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 14.00-16.00 saatleri arasında trafiğe kapatılacak.

TEM Otoyolu Mahmutbey Batı kavşağı ile Kınalı kavşağı arasındaki köprü ve viyadüklerde 09.00-17.00 saatlerinde depreme karşı güçlendirme çalışmaları yapılacağından, sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Ankara Çevre Otoyolunun İncek kavşağı ile Eskişehir kavşağı kesimi arası üst yapı yenileme çalışmaları nedeniyle İncek-Eskişehir istikameti trafiğe kapatıldı. Ulaşım bölünmüş yolun diğer bölümünden iki yönlü sağlanıyor.

Menemen-Manisa karayolunun 4-15. kilometreleri, patlatmalı yapım çalışmaları nedeniyle her gün 14.00-17.00 saatlerinde ulaşıma kapatılıyor.

Anadolu Otoyolunun Ankara-Akıncı gişeleri kesimi, 13-18. kilometrelerindeki köprülü kavşak yapım çalışmaları nedeniyle Ankara-İstanbul yönünde trafiğe kapatıldı. Ulaşım diğer istikametten iki yönlü ve kontrollü yapılıyor.

Mekece-Bozüyük karayolunun 68-69. kilometrelerindeki şev destekleme çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü sağlanıyor. Yine aynı yolun 70-73. kilometrelerindeki genleşme derzi çalışmaları nedeniyle sol taşıma yolu trafiğe kapatıldı. Ulaşım sağ taşıma yolundan veriliyor.

Of-Çaykara-Bayburt karayolunun 35-44. kilometreleri, yapım çalışmaları nedeniyle 08.00-18.00 saatlerinde trafiğe kapatılırken, küçük tonajlı araçlar için trafik Taşkıran-Demirli-Köknar istikametindeki servis yolundan sağlanıyor.

Havran-Balıkesir yolu, 22-24. kilometreler arasındaki (Şapçı rampaları mevkisi) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 14.00-17.00 saatleri arasında ulaşıma kapatılacak.

Zonguldak-Ereğli karayolunun 54-56. kilometreleri patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 15.00-17.00 saatlerinde yol ulaşıma kapatılacak.

Zonguldak-Devrek-Mengen yolunun da 33-87. kilometreleri arasındaki muhtelif kesimlerde sürdürülen patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 08.00-19.00 saatleri arasında yol aralıklarla ulaşıma kapatılıyor.

Niksar-Reşadiye-Erzincan karayolunun 49-52. kilometrelerinde, bölünmüş yol yapım çalışmaları nedeniyle 07.00-12.00 ile 13.00-18.00 saatlerinde ulaşım 20 dakikalık aralıklarla kesilerek, kontrollü olarak veriliyor.

Mekece-Bozüyük karayolunun 23. kilometresindeki yol yapım çalışmaları nedeniyle 11.00-16.00 saatlerinde yol aralıklarla trafiğe kapatılacak.

aa



Bu haber 542 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,887 µs