En Sıcak Konular

Kıraç, özel kalemde 1.5 saat beklemiş

23 Haziran 2011 11:18 tsi
Kıraç, özel kalemde 1.5 saat beklemiş Başbakan Erdoğan'la helalleşmek için AK Parti Genel Merkezi'ne giden İnan Kıraç, "CHP kazanacak" gibi bir sözünün olmadığını belirterek işadamları olarak böyle bir siyasi tartışmanın içine girmelerinin yanlış olacağını söyledi. Kıraç'ın ardından da ö

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'la 'helalleşmek' için 9 Haziran Perşembe akşamı AK Parti Genel Merkezi'ne giden İnan Kıraç'ın, 1.5 saat boyunca beklediği ortaya çıktı.

Başbakan Tayyip Erdoğan'ın, "CHP seçimlerden birinci parti çıkacak" dediği haberleri üzerine sert tepki gösterdiği işadamı İnan Kıraç'la "helalleşme" görüşmesinin ilginç ayrıntıları ortaya çıktı.

TEK BAŞINA GİTTİ

Erdoğan'ın, "Hakikaten, yazılanlar söylenenler doğruysa, geleceğe yönelik bazı riskleri üstlenmiş demektir" sözlerinden rahatsızlık duyan Kıraç, Erdoğan'la görüşüp "yanlış anlaşılmayı gidermek" için girişimlerde bulundu. Temas için uygun tarih ise seçimden sadece 3 gün önce, 9 Haziran Perşembe günü olarak ayarlandı. Alınan bilgilere göre, Kıraç, saat 20.00 civarında Peugeot 607 marka bir araçla tek başına AK Parti Genel Merkezi'ne gitti. O saatlerde, Başbakan da bir canlı yayına katılmak üzere odasında çalışıyordu.


Başbakan'ın makamının bulunduğu 8. kata çıkarılan Kıraç, Özel Kalem'de misafir edildi. Ancak Erdoğan'la görüşebilmek için tam 1.5 saat beklemesi gerekti. Bu bekleyişin ardından görüşme ise 45 dakika sürdü.

Kıraç, "CHP kazanacak" gibi bir sözünün olmadığını belirterek işadamları olarak böyle bir siyasi tartışmanın içine girmelerinin yanlış olacağını söyledi. Kıraç'ın ardından da özür dilediği bildirildi.

Kıraç, görüşmenin ardından Genel Merkez'in ön tarafında bulunan açık otoparktaki aracına binerek uzaklaştı.

Milliyet



Bu haber 1,186 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,467 µs