En Sıcak Konular

Beş yıllık sessizliği bozan davet

0 0 0000 00:00 tsi
Beş yıllık sessizliği bozan davet Eski başbakanlardan Tansu Çiller, Yeniköy’deki yalısında önceki akşam ekonomi ve medya dünyasının önde gelen isimlerini ağırladı. Katılımın yoğun olduğu davette Çiller siyasete dönüp dönmeyeceğini açıkladı...

Yemeğe, Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı, Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk, Finansbank Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Özyeğin, eski Dışişleri Bakanı Emre Gönensay, Mehmet Barlas Güneri Cıvaoğlu, Nazlı Ilıcak, Mehmet Ali Ilıcak’ın da aralarında bulunduğu 50’ye yakın ünlü isim katıldı.

Tek tek konuklarının masasına giden Çiller, DYP-ANAVATAN birleşmesininden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Çiller’in ayrıca soldaki birleşmeye de övgüler yağdırdığı öğrenildi. Çiller, kendisinin siyasete dönüp dönmeyeyeceği yolundaki sorulara ise ‘dönmeyeceğim’ yanıtını verdiği belirtildi. Siyaset hazırlığı içinde olmayan Çiller, yemeğe katılanlarla anılarını paylaşmayı da ihmal etmedi.

Gazeteci Güneri Cıvaoğlu geceyi, “Çiller masamıza gelince elbette siyaset ağırlıklı konuştuk. Çiller DYP-ANAVATAN işbiriliğinin önemini vurguladı. ‘Çok iyi oldu birleşme’ dedi” sözleriyle yorumladı.

Çiller’in siyasetle ilgili anılarını da yemekte paylaştığını söyleyen Cıvaoğlu, “Margaret Thatcer, Çiller’e ‘siyasetteyken etrafında birçok yeni insan olacak. Siyasetten ayrıldığında ise siyasete başlamadan önceki arkadaşların yanında olacak ‘ demiş. Çiller de yemekte ‘Evet siyasete başlamadan önceki arkadaşlarımla bu gece birlikteyim’ dedi.

Yemeğe katılanlar arasında yer alan Nazlı Ilıcak, “Yemek dost yemeğiydi. Dostlarımızla bir araya geldik. Çiller’in yeniden siyasete atılma gibi bir fikri yok” dedi.

Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı ise “Yemekte ne konuşulduğuna dair bilgi vermek ev sahibimize düşer. Genel görüşmeler yapıldı” dedi.

‘ADAY OLMAYACAĞIM’

Tansu Çiller, dün akşam yaptığı yazılı açıklamada da önümüzdeki seçimlerde milletvekilliğine aday olmayı düşünmediğini ve olmayacağını bildirdi.

Akşam



Bu haber 357 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,016 µs