En Sıcak Konular

Bugün 19 Mayıs...

0 0 0000 00:00 tsi
Bugün 19 Mayıs... Bugün 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı... Mustafa Kemal, Atatürk, bundan tam 88 yıl önce milli mücadeleyi başlatmak için Samsun'a çıktı. 19 Mayıs yurdun dört bir yanında törenlerle kutlanıyor.

Ankara'da törenler, devlet erkanının Anıtkabir'de Atatürk'ün mozolesine çelenk koymasıyla başladı.
 
Ankara'da kutlamaların adresi 19 Mayıs stadyumu, İstanbul'da ise Beşiktaş İnönü stadyumu olacak.
 
Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer, saat 15.00'te gençlik haftası kutlamalarına katılacak gençlik temsilcilerini kabul edecek.
 
81 ilden gelen gençler, saat 13.00'te Meclis Başkanı Bülent Arınç'ı ziyaret edecek. Saat 16.00'da da gençler Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'la buluşacak.
 
Fener alayı yürüyüşü
 
Kutlamalar kapsamında düzenlenecek fener alayı yürüyüşü nedeniyle İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapatılacak.
 
Bugün Maçka'daki İstanbul Teknik Üniversitesi İşletme Fakültesi önünden başlayıp Barbaros meydanında son bulacak yürüyüş nedeniyle, saat 19.00'dan itibaren Okul Yolu sokak, Maçka caddesi, Hüsrev Gerede caddesi, Nüzhetiye caddesi ve Şair Nedim caddesi ile Karakol kavşağından Nüzhetiye caddesi istikameti ve Ihlamurdere caddesi kavşağından Nüzhetiye caddesi istikameti trafiğe kapatılacak.
 
Trafiğe kapatılacak yollar nedeniyle Maçka caddesinden gelen trafik akımı, Abdi İpekçi caddesi ile Bayıldım caddesine ve Teşvikiye, Nişantaşı istikametine yönlendirilecek.
 
Ihlamurdere caddesine gelen trafik akımı Dolmabahçe caddesi ve Spor caddesine, Şair Nedim caddesine gelen trafik akımı ile Karakol kavşağından Nüzhetiye istikametine gelen trafik akımı ise Spor caddesine yönlendirilecek.
 
Fulya ve Emirhan'dan gelen trafik akımı Emirhan caddesine ve Ihlamur Yıldız caddesine, Balmumcu'dan gelen akım da Ortaköy dönüşlerine yönlendirilecek.
 
Ata'ya Saygı ve Gençlik Yürüyüşü yarın
 
19 Mayıs kutlamaları çerçevesinde 20 Mayıs Pazar günü düzenlenecek "Ata'ya Saygı ve Gençlik Yürüyüşü" nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılacak.
 
Pazar günü saat 08.00'den itibaren Divan kavşağı, Yedikuyular caddesi, Gümüşsuyu caddesi, Halaskargazi caddesi, Cumhuriyet caddesi ve İnönü caddesi trafiğe kapalı olacak.
 
Dolapdere'den gelen akış Pangaltı'na, Kadırgalar'dan gelen akış Mete kavşağına, Mete kavşağından gelen akış da Taşkışla caddesine yönlendirilecek.
 
Beşiktaş'tan gelen akış, Akaretler'den kesilip, Spor caddesine, Karaköy'den gelen akış Fındıklı Işıklar'dan (U) dönüşü yaptırılarak Karaköy'e, Bayıldım caddesinden gelen akış, Bayıldım altbaştan kesilip, Küçükçiftlik caddesine yönlendirilecek.
 
Tarlabaşı'ndan gelen akış, Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü yönüne, Abdülhak Hamit caddesinden gelen akış, Çiçekçi ışıklardan Unkapanı istikametine, Mecidiyeköy caddesinden gelen akış Kuştepe'ye, Abide-i Hürriyet caddesinden gelen akış da Ergenekon caddesine yönlendirilecek.
 
Ergenekon caddesi Kurtuluş ve Dolapdere caddesine, Valikonağı caddesi Abdi İpekçi caddesine, Abdi İpekçi caddesi de Teşvikiye caddesine ve Bayıldım altbaşa yönlendirilecek.
 
Kadıköy'de miting
 
Kadıköy İskele meydanında da 20 Mayıs Pazar günü yapılacak açık hava toplantısı nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılacak.
 
Rıhtım caddesi ile Boğa meydanından Rıhtım caddesine kadar tüm yollar, saat 09.00'dan itibaren toplantı bitimine kadar trafiğe kapalı olacak.
 
Söğütlüçeşme caddesinden Rıhtım'a inen ara sokaklar ise ihtiyaç duyulduğunda trafiğe kapatılacak. Trafiğe kapatılan yollara alternatif olarak, Tıbbiye caddesinden gelen trafik akışı Burhanfelek caddesinden E-5 yönüne, Behiçbey sokaktan ise İbrahimağa Işıklar istikametine yönlendirilecek.
 
Söğütlüçeşme caddesinden gelen sürücülerin Altıyol Boğa meydanından Rıhtım'a inmeleri engellenerek, Kuşdili caddesi salı pazarı istikametine yönlendirilecek, Moda'dan gelen trafik akışı ise Mühürdar kavşaktan geridöndürülecek.

CNNTurk



Bu haber 328 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,565 µs