En Sıcak Konular

Karayollarında son durum

22 Haziran 2011 12:29 tsi
İşte yol yapım ve onarım çalışmalarının sürdüğü yollar...

Karayollarının bazı kesimlerindeki yapım ve bakım çalışmaları nedeniyle sürücülerin, trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.   

Karayolları Genel Müdürlüğünün duyurusuna göre, Anadolu Otoyolunun Gerede Kavşağı ile Yeniçağ Kavşağı kesimi arası üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle Ankara-İstanbul istikameti bugün trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü ve kontrollü olarak sağlanacak.   

Gazipaşa-Anamur yolunun 24-27. kilometreleri arasındaki (Tenzile Mevkiinde) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle bugün 14.00-15.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılacak.   

Korkuteli-Elmalı yolunun 0-5. kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 24 Haziran'a kadar 15.00-17.00 saatleri arasında yol trafiğe kapalı olacak.   

Kuşadası-Söke yolunun 21-24. kilometreleri arasındaki yol üstyapı çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak verilecek.   

Gümüşova-Gerede Otoyolu Kesimi Bolu Dağı Tünel içinde havalandırma sistemi jet fanlarının yıllık bakım çalışmaları nedeniyle 24 Haziran tarihine kadar 07.00-18.00 saatleri arasında Ankara-İstanbul yönünde Kuzey Tünelde işin durumuna göre iki şerit trafiğe kapatılarak ulaşım diğer şeritten kontrollü olarak sağlanacak.    

Havran-Balıkesir yolunun 51-52. kilometreleri arasındaki (Balya Ayrımı) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 24 Haziran'a kadar 14.00-17.00 saatleri arasında yol trafiğe kapalı olacak.Beyşehir-Derebucak-İbradi yolunun 31-34. kilometreleri arasındaki kesim yol yapım çalışmaları nedeniyle kapalı olup ulaşım Seydişehir-Tarasçı yolundan veriliyor.   

Mekece-Bozüyük yolunun 44-47. kilometreleri arasındaki yol yapım çalışmaları nedeniyle 30. Haziran'a kadar ulaşım sol taşıma yolundan ve iki yönlü olarak verilecek.   

Anadolu Otoyolunun Çamlıdere Kavşağı ile Kızılcahamam Kavşağı arasındaki Buğralar Köprüsünün bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle 15 Temmuz'a kadar İstanbul-Ankara istikametinde iki şerit trafiğe kapatılarak ulaşım tek şeritten ve kontrollü olarak sağlanacak.   

Yozgat-Sorgun-Saraykent yolunun 28-37. kilometreleri arasında yol üstyapı çalışmaları nedeniyle ulaşım tek şeritten verilecek.Karabük-Yenice-Zonguldak yolunun 14. kilometresinde (Bolkuş Mevkii) meydana gelen heyelan nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanacak.Söğüt-Korkuteli-Antalya yolunun 23-24. kilometreleri arasında yol gövdesindeki çökme nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak verilecek.   

Gümüşova-Gerede Otoyolunun Düzce Kavşağı-Gerede Kavşakları arasında Bağlantı yolları ve Kavşak kollarında muhtelif kesimlerde Termoplastik Çizgi çalışmaları nedeniyle 30 Haziran'a kadar işin durumuna göre her iki yönde sağ ve sol şeritler trafiğe kapatılarak ulaşım diğer şeritlerden kontrollü olarak veriliyor.   

Zonguldak-Ereğli yolunun 54-56. kilometreleri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 15.00-17.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapalı olacak.    Finike-Elmalı yolunun 48-50. kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri 14.00-16.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.   

Milas-Yatağan yolunun 4-19. kilometreleri arasındaki (Kozağaç Mevkii, Boğayokuşu Mevkii ve Karaltı Mevkii) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle Salı ve Perşembe günleri 14.00-16.00 saatleri arasında yol kısa süreli aralıklarla trafiğe kapatılarak ulaşım kontrollü olarak sağlancak.   

Ortaklar-Söke-Milas yolunun Pınarcık Köyü Mevkii, Dibekdere Köyü Mevkii ve Milas Devlet Hastanesi Mevkiindeki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cumartesi günleri 14.00-16.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapalı olacak.   

Ortaklar-Söke-Milas yolunun 57-61. kilometreleri arasındaki (Bafa Gölü Mevkii) sürdürülen patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri 13.00-17.00 saatleri arasında yol aralıklarla trafiğe kapatılarak ulaşım kontrollü olarak sağlanacak.   

Niksar-Reşadiye-Erzincan yolunun 49-52. kilometreleri arasındaki bölünmüş yol yapım çalışmaları nedeniyle 07.00-12.00 ile 13.00-18.00 saatleri arasında ulaşım 20 dakikalık aralıklarla kesilerek kontrollü olarak verilecek.   

Mekece-Bozüyük yolunun 23. kilometresinde yol yapım çalışmaları nedeniyle 11.00-16.00 saatleri arasında yol aralıklı olarak trafiğe kapatılacak.Zonguldak-Devrek-Mengen yolunun 33-87. kilometreleri arasında muhtelif kesimlerde patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 08.00-19.00 saatleri arasında yol aralıklarla ulaşıma kapalı olacak.    Menemen-Manisa yolunun 0-15. kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle hergün 14.00-17.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılacak.

aa



Bu haber 551 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,862 µs