En Sıcak Konular

Çelik: Halk ucuz vaatlere prim vermedi

12 Haziran 2011 23:01 tsi
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, halkın ucuz vaatlere prim vermediğini belirterek, "Sayın Kılıçdaroğlu'nun uçuk kaçık projelerine, halkımız iltifat etmemiştir." dedi.

Seçimlerde Gaziantep'te resmi olmayan sonuçlara göre 12 milletvekilinin 9'unu çıkaran AK Parti'de büyük sevinç yaşanıyor. AK Parti'nin seçim koordinasyon merkezine akın eden partililer, seçimlerde elde edilen başarıyı davul ve zurnalar eşliğinde halay çekerek kutladı. Partililer, halaya tekrar milletvekili seçilen AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Şahin, İbrahim Halil Mazıcıoğlu ve ilk kez meclise gidecek olan Nejat Koçer'i de katarak, coşkuya ortak etti. Havai fişek gösterilerinin de yapıldığı kutlamada, meclise giren ve giremeyen adaylar, tebrikleri kabul etti. Seçim koordinasyon merkezinde partililere hitap edip, bir konuşma gerçekleştiren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, Gaziantep'in istikrara oy verdiğini belirtti. Kürt vatandaşlara da seslenen Çelik, "Gaziantep bir şey daha ortaya koymuştur. Bakın Türkiye'nin 80 vilayetinden göçüp Gaziantep'e gelen insanlar var. Doğu ve Güneydoğu bölgesinden gelip Gaziantep'te yaşayan Kürt kardeşlerimiz var. Gaziantep'te yaşayan Kürt kardeşlerimiz maceraya prim vermemişlerdir. Milli birlik ve kardeşliğe destek vermişlerdir. Dayanışmaya, sevgiye, kardeşliğe, paylaşıma, hizmete destek olmuşlardır. Ben onları da bu duruşlarından dolayı yürekten tebrik ediyorum. Sağ olsunlar, var olsunlar." diye konuştu.

Gaziantep halkının da, Türkiye'nin de, ucuz vaatlere prim vermediğini kaydeden Çelik, "Halkımız ucuz vaatlere iltifat etmemiştir. Sayın Kılıçdaroğlu'nun uçuk kaçık projelerine, halkımız iltifat etmemiştir. Sabahtan akşama kadar, iktidar partisine ve o iktidar partisinin liderine, Başbakanına ağız dolusu hakaretlerle saldırmak, AK Parti mensuplarına küfretmek, halkımız tarafından ödüllendirilmemiştir. Aksine cezalandırılmıştır. Biz her zaman şunu söyledik. Dedik ki; halkın vicdan terazisi bugüne kadar yanlış tartmamıştır, bu defa da halkın vicdan terazisi yanlış tartmadı." ifadelerini kullandı.

cihan



Bu haber 611 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,660 µs