En Sıcak Konular

Gökçek, Kılıçdaroğlu'nu tebrik etti!

12 Haziran 2011 17:52 tsi
Kılıçdaroğlu'nun oy kullanmasına şaşıran Gökçek'e göre seçimin sürprizi bakın ne olur.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, oyunu kullandı. Gökçek, eşi Nevin Gökçek ve oğlu Osman Gökçek ile Çankaya'da bulunan Halide Edip Adıvar İlköğretim Okuluna gelerek, 1195 numaralı sandığın bulunduğu sınıfta oyunu kullandı.

Okula gelişinde gazetecilere oylarını kullanıp kullanmadıklarını soran ve vatandaşlarla sohbet eden Gökçek, seçimlerin Türkiye'ye hayırlı olmasını diledi.

Oyunu kullandıktan sonra gazetecilerin sorularını yanıtlayan Gökçek, seçimlerinTürkiyeiçin hayırlı uğurlu olmasını temenni ederek, ''Neticelerin inşallah umduğumuz gibi çıkmasını temenni ediyorum. İlk gelen sonuçlar bunu gösteriyor. İnşallah sonunda yüzde 50'nin üstünde olur diye düşünüyorum'' dedi.

Bir gazetecinin seçimin sürprizinin ne olabileceği yönündeki soru üzerine Gökçek, ''Kılıçdaroğlu'nun yüzde 27'nin üzerine çıkması olur'' yanıtını verdi.

GazetecilerinCHPGenel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da oy kullandığını hatırlatması üzerine Gökçek, ''Hayret ettim yani kullanmasına. Başarı. Tebrik ediyorum. Aslında güzel bir fıkra var bu konuda ama. 5'ten sonra anlatırım. Fıkranın adı 'terakki var' diye konuştu.

Yaşlılar ve astım hastalarının oy kullanırken zorluk çektikleri yönündeki bir soru üzerine Gökçek, şöyle konuştu:
''Bu bir okulda yaşanan sorun değil. Bunun bütün Türkiye'de yapılması gerekir. En azından astım hastaları ve engelliler için muhtarlığa müracaat edilip, okulların girişinde rahat bir yerde oy kullanmaları sağlanmalı. Öyle bir organizasyon yapılırsa çok rahat olur.''

Atakule'nin ışıklandırmasının tamamlandığını ve muhteşem bir görüntünün ortaya çıktığını dile getiren Gökçek, ''Ankara'nın ışıklandırmasının Şangay'dan daha güzel olacağını söylemiştim. Dün akşam Atakule'de bunun denemesini yaptık. Muhteşem bir görüntü oldu. Ankara'nın simgesi olacak. İlave şeyler de yapacağız oraya. Daha da güzel olacak'' dedi.

aa



Bu haber 729 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,466 µs