En Sıcak Konular

Karayollarında son durum

9 Haziran 2011 09:09 tsi
İşte yol yapım ve onarım çalışmalarının sürdüğü yollar...

Karayollarının değişik kesimlerinde sürdürülen yol yapım, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.
 
Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durum raporuna göre, Yatağan-Muğla-Köyceğiz yolunun 32-35. kilometreleri (Akçaova Köyü ve Muğla Çevre yolu Mevkii) arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle bugün 14.00-19.00 saatleri arasında yol aralıklarla ulaşıma kapatılacak.
 
TEM Otoyolunun Gebze Köprülü Kavşağı-İzmit Doğu arasında 15 Kasım 2011 tarihine kadar asfaltlama çalışmaları yapılacağından, belirtilen tarihe kadar yol saat 21.00'de kapatılıp 07.00'de açılacak. Sürücülerin, yol çalışmaları tamamlanana kadar belirtilen saatlerde D-100 yolunu kullanmaları gerekiyor.
 
Milas-Yatağan yolunun 4-19. kilometreleri arasındaki (Kozağaç Mevkii, Boğayokuşu Mevkii ve Karaltı Mevkii) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle Salı ve Perşembe günleri 14.00-16.00 saatleri arasında yol, kısa süreli aralıklarla trafiğe kapatılarak ulaşım kontrollü olarak sağlanıyor.
 
Mekece-Bozüyük yolunun 26-27. kilometreleri arasındaki viyadük çalışmaları nedeniyle bugün ve yarın 08.00-18.00 saatleri arasında şerit daraltılması yapılacak.
 
Ortaklar-Söke-Milas yolunun Pınarcık Köyü Mevkii, Dibekdere Köyü Mevkii ve Milas Devlet Hastanesi Mevkiindeki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle yol, Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cumartesi günleri 14.00-16.00 saatleri arasında trafiğe kapalı olacak.
 
Ortaklar-Söke-Milas yolunun 57-61. kilometreleri arasındaki (Bafa Gölü Mevkii) sürdürülen patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri 13.00-17.00 saatleri arasında yol aralıklarla trafiğe kapatılarak ulaşım kontrollü olarak sağlanıyor.
 
Niksar-Reşadiye-Erzincan yolunun 49-52. kilometreleri arasındaki bölünmüş yol yapım çalışmaları nedeniyle 07.00-12.00 ile 13.00-18.00 saatleri arasında ulaşım 20 dakikalık aralıklarla kesilerek kontrollü olarak yapılabiliyor.
 
Karabük-Yenice-Zonguldak yolunun Bolkuş mevkiinde meydana gelen heyelan nedeniyle yol ulaşıma kapalı bulunuyor.
 
Mekece-Bozüyük yolunun 23. kilometresinde yol yapım çalışmaları nedeniyle 11.00-16.00 saatleri arasında yol aralıklı olarak trafiğe kapatılıyor.
 
Zonguldak-Ereğli yolunun 54-56. kilometreleri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 15.00-17.00 saatleri arasında ulaşım sağlanamıyor.
 
Ortaklar-Söke-Milas yolunun 0-9. kilometreleri (Bafa Gölü Mevkii) ile 30-39. kilometreleri (Milas Devlet Hastanesi Mevkii) arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cumartesi günleri 13.00-17.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılacak.
 
Zonguldak-Devrek-Mengen yolunun 33-87. kilometreleri arasında muhtelif kesimlerde patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 08.00-19.00 saatleri arasında yol aralıklarla ulaşıma kapatılıyor.
 
Menemen-Manisa yolunun 0-15. kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle her gün 14.00-17.00 saatleri arasında ulaşım sağlanamıyor. (AA)

v

Bu haber 514 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,170 µs