En Sıcak Konular

Giresun'da ölenlerin isimleri

8 Haziran 2011 14:54 tsi
Giresun'da trafik uyarı işaretlerine çarparak devrilen ve alev alan yolcu otobüsünde hayatını kaybedenlerden sürücü ve 2 yolcu ile yaralıların kimlikleri belirlendi.

Edinilen bilgiye göre, kazada sürücü Ali Yılmaz ile yolculardan ise Mehmet Usta ve Kadir Tütüncü'nün hayatını kaybettiği belirlenirken, ölen diğer 5 kişinin ise kimlik tespitlerinin yapılmaya çalışıldığı belirtildi.
 
Kazada yaralananların isimlerinin ise şöyle:
 
Yaşar Otlak, Hale İsmail Çebi, Şaban Kart, Ayşe Kart, Yeter Ayaz, Yücel Ayaz, Ayşe Nazıroğlu, Bayram Özkanca, Özlem Peker, Gökhan Peker, Zeynep Kılıç, Erdi Dilber, Nurhayat Nazıroğlu, Abdurahman Nazıroğlu, Erhan Yıldız, Nisa Yavuz, Zeynep Yılmaz, Murat Yılmaz, Bilal Kefelioğlu, Mustafa Çağlayan, Necip Yılmaz, Gülüzar Kefelioğlu, Fevziye Kızılkuş, Hatice Erdem, Özer Yılmaz, Sinan Yetim, Yusuf Önder Öksüz, Aslı Kart, Kader Kart, Fadime Zühre Kart, Bayram Nazıroğlu, Samet Nazıroğlu, Adem Nazıroğlu, Aslıhan Peker ve Neslihan Peker.
 
Yaralıların Görele Devlet Hastanesi ile Giresun ve Trabzon'daki hastanelerde tedavileri sürerken, Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edilen yaralılardan Erhan Yıldız'ın yapılar müdahaleye rağmen kurtarılamadığı belirtildi.
 
-''9 KİŞİ HAYATINI KAYBETMİŞ, 35 KİŞİ DE YARALANMIŞTIR''-
 
Vali Dursun Ali Şahin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ''Son bilgilere göre kazada 9 kişi hayatını kaybetmiş, 35 kişi de yaralanmıştır. KTÜ'deki yaralımızın da hayatını kaybetmesi ile ölü sayısı 9 olmuştur. Kazada yaralanan 35 kişiden 7'sinin tedavileri ayakta yapıldı. Yaralıların Görele Devlet Hastanesi başta olmak üzere Giresun ve Trabzon'daki hastanelerde tedavileri sürüyor'' dedi.
 
Görele Kaymakamı Aykut Pekmez de kazada hayatını kaybedenlerin ailelerine başsağlığı, yaralı yolculara da acil şifalar diledi.
 
Yolcuların büyük bölümünün Trabzon ve Rize yolcuları olduğunu belirten Pekmez, ''Böyle bir olayın yaşaması çok üzücü. Bir daha yaşanmamasını umut ederek hayatını kaybeden yolcuların ailelerine başsağlığı, yaralılarımıza ise acil şifalar dilerim'' dedi.


aa



Bu haber 1,084 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,323 µs