En Sıcak Konular

Zeybek: Bu iktidardan Türkiye'yi kurtarmak lazım

8 Haziran 2011 13:24 tsi
Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Namık Kemal Zeybek, ''Bu iktidardan Türkiye'yi kurtarmak lazım. Bunlar, Türkiye'yi maalesef bölünmeye sürüklüyor'' dedi.

Partisinin seçim otobüsü ile Çankırı'yı dolaşan Zeybek, vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmada, kendisinin Çankırı'nın Ilgaz ilçesinde kaymakamlık yaptığını ve Çankırı Planlama Müdürlüğü görevinde bulunduğunu anlattı.

''İman gücü ile çalışarak vatandaşlarla buluştuklarını'' söyleyen Zeybek, ''Bindim otobüsün önüne, dolaşıyorum. Allah'ın verdiği ses, nefes, fikir, güçle... Allah ne verdiyse onunla gerçekleri halkımıza anlatıyoruz. Bizim televizyonları satın alacak paramız yok ama imanımız var. Aldık elimize mikrofonu, dolaşıyoruz şehir şehir ve sizlerle buluşuyoruz'' diye konuştu.

Hükümetin her şeyi özelleştirdiğini, tarım ve hayvancılığı bitirdiğini ifade eden Zeybek, ''Bu iktidardan Türkiye'yi kurtarmak lazım. Bunlar, Türkiye'yi maalesef bölünmeye sürüklüyor. Bunlar, her şeyi mahvettiler'' dedi.

Camilerde ''Allah nezdinde tek din, İslamdır'' ayetini AK Parti Hükümetinin yasakladığını iddia eden Zeybek, şunları kaydetti:

''Git imama sor istersen, böyle Müslümanlık olur mu? Bunlar bunu yaptı. Iraklıların üzerine bomba yağdıran George Bush'un eş başkanından Müslüman olur mu? Bunlar Türkiye'yi mahvediyorlar. Bunları zaten Türkiye'yi mahvetsin diye getirdiler ama kendileri dolar milyarderi oluyor. Bunlar dolar milyarderlerinin partisi ve bunlardan kurtulmak için pazar günü sizden destek istiyorum. Pazar günü oy pusulasının ikinci sırasında kıratı göreceksin. Sakın şaşırma, sağa sola taşırma, tam ortasına vur ve bunlardan Türkiye'yi kurtar. Bunlardan kurtulmak, Amerikan şirketlerine değil doğrudan doğruya esnafımıza çiftçimize hizmet etmektir. Bunu yapacak olan da Demokrat Parti.''

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın ABD'ye gitmesini isteyen Zeybek, ''Bunların yaptıklarına bak. Bunlar ABD ne derse, George Bush ne derse onu yaptılar. Yetmez mi Recep Tayyip Erdoğan, yetmez mi artık? Nedir bu milletin senden çektiği. Zaten dolar milyarderisin, al dolarlarını git. Kızının oturduğu Amerika'ya yerleş. Kurtulsun bu millet senden'' diye konuştu.

Zeybek, vatandaşları selamladıktan sonra Kastamonu'ya gitmek üzere Çankırı'dan ayrıldı.

aa



Bu haber 633 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,130 µs