En Sıcak Konular

DSP il teşkilatı AK Parti'ye geçti

3 Haziran 2011 13:02 tsi
500 kişilik il teşkilatı, milletvekilleriyle birlikte AK Parti'ye geçti...

Batman'da yaklaşık 4 yıl süreyle DSP İl Başkanlığı görevini yapan ve iki kez milletvekilliğine aday olan Kadri Yaman, milletvekili adayları ve 500 kişilik il teşkilatıyla birlikte partisinden istifa ederek, AK Parti’ye katıldı.


DSP İl Başkanı Aysel Akar, milletvekili adayları Kadri Yaman, Üzeyir Çelik, Mehmet Tahir Türk ve Yusuf Yalçın, il ve merkez ilçe teşkilatlarıyla birlikte hem görevlerinden, hem partilerinden istifa ederek, AK Parti’ye geçti.

Katılım nedeniyle bugün düzenlenen törende DSP’lileri karşılayan Maliye Bakanı ve AK Parti Batman 1’nci sıra milletvekili adayı Mehmet Şimşek Kürtçe olarak, "Hoş geldiniz" dedi. AK Parti’nin milletten topladığını tekrar millete hizmet olarak geri verdiğini belirten Bakan Şimşek, "AK Parti milletin partisidir, gücünü milletten alıyor. Milletten topladığı kaynakları da milletin hizmetine harcıyor. En büyük farkımız bu, hizmet dergahıyız. Hepimiz vatandaşın hizmet karıyız.

Başbakanımız’la birlikte siyasete yeni bir seviye geldi. Artık devlet milletin hizmetkarı konumunda. Batman DSP teşkilatı ve milletvekili adayları yakınlarıyla birlikte bize katıldılar. Hepsine hoş geldin diyorum, sefalar getirdiler. Kadri Yaman bize uzak bir insan değil. Ailemizin kendilerine yakın bir diyaloğu var. Hizmet kervanına katıldıkları için kendilerine teşekkür ediyorum. AK Parti herkese açık. Bu katılımla AK Parti daha çok güçlenecektir" dedi.

Daha sonra Bakan Şimşek’in AK Parti rozetini taktığı eski DSP’li Yaman, "Dört yıl süreyle DSP için elimizden geleni yaptık ama olmadı. Yuvaya döndük. Bundan sonraki siyasi hayatımı AK Parti’de sürdüreceğim. DSP ile bir ilişkimiz kalmadı. Elimizden geleni AK Parti için yapacağız. Yaklaşık 500 kişiyle birlikte AK Parti’ye katıldık. DSP Genel Başkanı Masum Türker, hiçbir şey yapamadı, olanları da dağıldı. Partinin organları kalmadı. Masum Türker, partiyi nereye götürecek, bilemiyoruz. Bize de istifa etmek kaldı" şeklinde konuştu.



Bu haber 701 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    8,980 µs