En Sıcak Konular

'CHP ve MHP koalisyonu olursa vay Türkiye'nin haline'

2 Haziran 2011 17:01 tsi
Sağlık Bakanı Recep Akdağ, CHP ve MHP'nin koalisyon hazırlığı yaptığını belirterek, "Olmaz ya bu koalisyon olursa, Türkiye'nin vay haline." dedi.

Seçim çalışmaları kapsamında Kırıkkale'ye gelen Bakan Akdağ, Kırıkkaleli vatandaşları ve esnafları ziyaret etti. Ziyaret sırasında Kırıkkaleli esnaflar, Bakan Akdağ, eski İçişleri Bakanı ve milletvekili adayı Beşir Atalay, eski Emniyet Genel Müdürü ve milletvekili adayı Oğuz Kağan Köksal, milletvekili adayı Ramazan Can ve AK Parti İl Başkanı Mehmet Demir'e nazarlık taktı. Öte yandan özürlü olan vatandaşa Akdağ, akülü araba sözü verdi.

MHP Kırıkkale milletvekili adayı Osman Durmuş'u isim vermeden eleştiren Bakan Akdağ, "Kırıkkaleli bir vatandaşın Sağlık Bakanı olduğu dönemleri gördünüz. Sağlık sadece Kırıkkale'de değil, Türkiye'de de yerlerde sürünüyordu. Bakan kendi şehrine bile hizmet etmedi. AK Parti bu duruma son verdi." dedi.

"BAHÇELİ, CHP'NİN AVUKATLIĞINI YAPIYOR"

Milliyetçiliği kimseye bırakmayanların ve kendi tekellerinde zannedenlerin milliyetçiliğin millette hizmet etmekten geçtiğini bilmediğini savunan Akdağ, "Bu anlamda en büyük milliyetçiliği AK Parti, son 8.5 yılda yaptı. Hem Türkiye'nin hem dünyanın hem de mazlumların lideri konumundaki Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a MHP, CHP ve BDP, hep birlikte saldırıyorlar. Buna çok dikkat etmek gerekir. Hakkâri'de CHP'nin mitinginde Türk bayrağının açılmadığı zaman bunun avukatlığını MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yapıyor. Bunu anlamak bile mümkün değildir. Bayrağa, vatana ve millete bu kadar hassas olduğunu söyleyenler, sıra Kılıçdaroğlu'na gelince sus pus oluyorlar. Hatta savunmaya ve avukatlığa geçiyorlar." diye konuştu.

"CHP VE MHP'NİN ORTAK HAYALİ VAR"

Dün BDP'li milletvekilinin ses kayıtlarının internette düştüğünü hatırlatan Akdağ, "Oynanan oyunun boyutu şudur. BDP, maalesef bir terör örgütüyle dirsek temasında bulunuyor. Kılıçdaroğlu ve Bahçeli'ye ne oluyor? Bunlar da koltuklarını korumaya çalışıyor. Kılçdaroğlu, eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'dan daha fazla oy alabilmek için atmayacağı şey, atmayacağı takla söylemeyeceği yalan olmayan bir politikacıdır. Bahçeli'de barajın altında kalmamak için söylemeyeceği şey, atmayacağı iftira yoktur. Bunların bir hayalleri var. Bu olmayacak bir rüya, gerçekleşmeyecek bir hayal. CHP ve MHP bir koalisyon kurma hevesindeler. OImaz ya böyle bir durumda memleketin halini varın siz hesap edin." şeklinde konuştu.

Virüs Türkiye'de gözükmüyor.

Avrupa'da yayılan virüs hakkında da Akdağ, şu açıklamayı yapı; "Avrupa'yı etkisi altına alan virüs Türkiye'de gözükmüyor. Bu konuda bütün önlemler alındı. Bu virüsün geçmemesi için el temizliği önemlidir. Mutlaka yemekten önce eller yıkanmalı ve yiyecekler yıkanmadan yenmelidir."

Zaman



Bu haber 902 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,951 µs