En Sıcak Konular

Bahçeli: İktidar olmak istiyorum

1 Haziran 2011 20:32 tsi
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Konya'da düzenlediği açık hava toplantısında vatandaşlardan Milliyetçi Hareket Partisi'ni iktidara getirmelerini istedi.

 "Milliyetçi Hareket'in lideri olarak iktidar olmak istiyorum." diyen Bahçeli, polisin ortaya çıkardığı provokasyon iddialarına inat 6 Haziran'da Diyarbakır'a gidip açık hava toplantısını yapacağını söyledi.

Günün ilk açık hava toplantısını Aksaray'da yapan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, akşam saatlerinde Konya'da seçmenleriyle buluştu. Hükümet Meydanı'nda toplanan kalabalığa hitap eden Bahçeli, Başbakan Erdoğan'ın ilk iktidar döneminin çıraklık değil dalalet, ikinci iktidar döneminin de kalfalık dönemi değil gaflet dönemi olduğunu söyledi. "AK Parti'yi üçüncü defa iktidara getirmek Türkiye'nin yaşayacağı her türlü ekonomik, sosyal felaketin sorumluluğuna ortak olmak demektir." şeklinde konuşan Bahçeli, AK Parti'nin üçüncü iktidar döneminin hıyanet dönemi olacağını iddia etti.

Polisin dün gece yaptığı operasyonlara değinen Bahçeli, 6 Haziran günü inadına Diyarbakır'a gidip açık hava toplantısı yapacağını tekrarladı. Operasyonlarla ortaya çıkan provokasyon iddialarının kendilerini yıldırmayacağını vurgulayan Bahçeli, Diyarbakır halkının Milliyetçi Hareket Partisi'ne kucak açacağına inandığını ifade etti ve "Çünkü Diyarbakır halkı bölünme istemiyor. Bin yıllık kardeşliğin bozulmasını istemiyor." dedi.

Türkiye'nin bir toparlanma ve onarım hükümetine ihtiyacı olduğunu ileri süren MHP lideri Devlet Bahçeli, iktidara gelmeleri halinde başta TOKİ olmak üzere devlet kurumlarında geniş çaplı bir yolsuzluk soruşturması ve incelemesi başlatacağını ifade etti. Bahçeli, Hilal Kart'la yoksul vatandaşlara sınırsız devlet desteği sağlamayı, yıllık yüzde 7 büyüme hızı ile her yıl 700 bin işsize iş vermeyi vaad etti.

Bahçeli miting konuşmasının son bölümünde eleştiri oklarını Başbakan Erdoğan'a yöneltti ve şunları söyledi: "Başbakan şahsi kontrolünü kaybetmiş durumdadır. Nerede ne konuşacağını bilmemektedir. Psikolojisi ve kimyası bozulmuş haldedir. Başbakan bu ruh haliyle Türkiye'yi taşıyamaz. Onu dinlendirmek lazım. Başbakan durmak yok yola devam diyor ya, siz ona 'yeter artık çek git' deyin. Milliyetçi Hareket'e de 'Yeter artık geri gel' deyin. Milliyetçi Hareket iktidar olmak istiyor. İktidar olmak istiyorum."

(CİHAN)



Bu haber 645 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,673 µs