En Sıcak Konular

MHP'li adayın şok çıkışı...

1 Haziran 2011 17:25 tsi
MHP milletvekili adayı Füsun Koroğlu, Diyarbakır'da herkese eşit mesafede bir belediye başkanı olursa özerklik düşünülebileceğini söyledi.

MHP'nin Çanakkale Milletvekili Adayı Füsun Koroğlu,  özerklik konusunda şok bir çıkış yaptı. Koroğlu, Diyarbakır belediye başkanının herkese eşit mesafede birisi olursa özerklik yapısının düşünülebileceğini kaydetti.

Bahçeli döneminde Başbakanlık Müsteşarlığı yapan MHP'nin Çanakkale Milletvekili adayı Füsun Koroğlu, BDP'nin uzun süredir dillendirdiği ve CHP'nin de tam destek verdiği özerklik çıkışına tam destek verdi.

MHP'li Füsun Koroğlu bugün NTV canlı yayınında Bahçeli'nin Diyarbakır mitingini değerlendirdiği konuşmasında özerklik konusunda şu şok açıklamayı yaptı.

"Belediyelere özerklik derken en azından belediyenin bütün vatandaşlarına eşit yaklaşacak konumda bir belediye başkanı olduğu takdirde bir özerklik yapısını düşünülebileceğini düşünüyorum"

Evet Füsun Koroğlu'nun açıklaması aynen böyle. Yani Diyarbakır'da herkese eşit mesafede birisi olursa Güneydoğu için özerklikliğe MHP yeşil ışık yakabilirmiş.

MHP lideri Bahçeli de gittiği her yerde "ülke bölünüyor" diye propaganda yaparken onun seçtiği bir milletvekilinin "özerklik düşünülebilir" demesi oldukça ilginç bir durum...

MHP-BDP İTTİFAKINA ÖRNEKLER

BDP-MHP ittifakına yönelik son günlerde çarpıcı açıklamalar gelmeye devam ediyor.

Daha önce BDP'li Gültan Kışanak, “demokratik taleplerimiz konusunda Devlet Bahçeli, Erdoğan'dan daha sağduyulu bir söyleme sahip, bunu önemsiyoruz” derken BDP'nin eski eşbaşkanı Selahattin Demirtaş ise MHP'de patlak veren kaset skandalları sonrası "Türkiye'de Türk milliyetçiliğini temsil edenlerin Meclis dışına itilmeye çalışılması tam bir demokrasi aymazlığı” açıklamasıyla MHP'ye arka çıkmıştı.

Bugün de dailymotion.com'da düşen bir ses kaydında BDP'nin Elazığ İl Başkanı olduğu iddia edilen kişi, Elazığ'da MHP'ye destek vereceklerini söylüyordu.




Bu haber 755 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,628 µs