En Sıcak Konular

Karayollarında son durum

1 Haziran 2011 09:37 tsi
İşte yol yapım ve onarım çalışmalarının sürdüğü yollar...

Karayollarının bazı kesimlerindeki yapım ve bakım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün internet sitesindeki açıklamaya göre, Havran-Balıkesir yolunun 22. kilometresindeki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle bugün 13.00-16.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılacak.

Tekirdağ-İstanbulİl Sınırı-Kınalı Kavşağı yolunun 0-9. kilometreleri arasındaki üstyapı çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Aydıncık-Silifke yolunun 43-46. kilometreleri arasındaki (Yeşilovacık Karayar mevki) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle bugün 13.00-18.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılacak.

Ortaca-Fethiye ayrımı-Dalaman Havalimanı yolunun 5-10. kilometreleri arasında kavşak ve trotuvar tanzimi çalışmaları, Balıkesir-Bigadiç yolunun 0-6. kilometreleri arasında asfaltlama çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak, Giresun-Trabzon yolunun 55. kilometresindeki Arıdurak Tüneli kuzey tüpünde sinyalizasyon montaj çalışmaları nedeniyle yol trafiğe kapatılarak ulaşım Trabzon-Giresun istikametinde servis yolundan sağlanıyor.

Havran-Balıkesir yolunun 51-52. kilometreleri arasındaki (Balya ayrımı) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle bugün ve yarın 13.00-16.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapalı olacak.

Karacabey-Bursa yolunun 23-27 ve 34-37. kilometreleri arasında asfaltlama çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanıyor.

İyidere-Rize yolunun 4. kilometresindeki İyidere şehir geçişinde yapılacak yaya üst geçidi montaj çalışmaları nedeniyle 6 Haziran'a kadar ulaşım tek şeritten ve kontrollü olarak sağlanacak.

Finike-Elmalı yolunun 48-50. kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle pazartesi, çarşamba ve cuma günleri 14.00-16.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.

Milas-Yatağan yolunun 4-19. kilometreleri arasındaki (Kozağaç, Boğayokuşu ve Karaltı mevkileri) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle salı ve perşembe günleri 14.00-16.00 saatleri arasında yol kısa süreli aralıklarla trafiğe kapatılarak ulaşım kontrollü olarak, Turgutlu-Salihli yolunun 36-38. kilometreleri arasında enerji nakil hatlarındaki tadilat çalışmaları nedeniyle yol trafiğe kapatıldığından ulaşım Sart kasabası içinden sağlanıyor.

Ankara-Gerede otoyolunun Ankara-Akıncı gişeleri arasındaki Ovaçayı Köprüsündeki bakım onarım çalışmaları nedeniyle bugün Ankara-İstanbul istikameti kapatılarak, ulaşım İstanbul-Ankara istikametinden iki yönlü ve kontrollü olarak verilecek.

Mekece-Bozüyük yolunun 11-12. kilometreleri arasındaki zemin iyileştirme çalışmaları nedeniyle sağ taşıma yolu 23 Temmuz 2011'e kadar trafiğe kapatılarak ulaşım sol taşıma yolundan iki yönlü olarak sağlanacak. Aynı yolun 26-27. kilometreleri arasındaki viyadük çalışmaları nedeniyle 10 Haziran'a kadar 08.00-18.00 saatleri arasında şerit daraltılması yapılacak. Ayrıca yolun 68-71. kilometreleri arasında şev destekleme çalışmaları nedeniyle 30 Haziran'a kadar 07.00-19.00 saatleri arasında ulaşım servis yolundan sağlanacak.

TEM otoyolunun Mahmutbey kavşağı-Anadolu otoyolu kavşağı arasında depreme karşı güçlendirme çalışmaları nedeniyle 31 Aralık 2011'e kadar 09.00-17.00 saatleri arasında her iki yönde şerit daraltılması yapılacağından sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Marmaris-Gökova yolunun 5-6. kilometreleri arasındaki (Gökçe çıkışı mevki) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle çarşamba ve cumartesi günleri 16.30-18.30 saatleri arasında yol aralıklarla, Ortaklar-Söke-Milas yolunun Pınarcık Köyü mevki, Dibekdere Köyü mevki ve Milas Devlet Hastanesi mevkindeki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle salı, çarşamba, perşembe ve cumartesi günleri 14.00-16.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılacak.

Ortaklar-Söke-Milas yolunun 57-61. kilometreleri arasındaki (Bafa Gölü mevki) sürdürülen patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle salı, çarşamba ve perşembe günleri 13.00-17.00 saatleri arasında yol aralıklarla, Niksar-Reşadiye-Erzincan yolunun 49-52. kilometreleri arasındaki bölünmüş yol yapım çalışmaları nedeniyle 07.00-12.00 ile 13.00-18.00 saatleri arasında ulaşım 20 dakikalık aralıklarla kesilerek kontrollü olarak sağlanıyor.

Karabük-Yenice-Zonguldak yolunun Bolkuş mevkinde meydana gelen heyelan nedeniyle yol ulaşıma kapalı bulunuyor.

Mekece-Bozüyük yolunun 23. kilometresindeki yol yapım çalışmaları nedeniyle 11.00-16.00 saatleri arasında yol aralıklı olarak, Zonguldak-Ereğli yolunun 54-56. kilometreleri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 15.00-17.00 saatleri arasında, Zonguldak-Devrek-Mengen yolunun 33-87. kilometreleri arasında muhtelif kesimlerde patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 08.00-19.00 saatleri arasında yol aralıklarla ulaşıma kapatılıyor.

Ortaklar-Söke-Milas yolunun 0-9. kilometreleri (Bafa Gölü mevki) ile 30-39. kilometreleri (Milas Devlet Hastanesi mevki) arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle salı, çarşamba, perşembe ve cumartesi günleri 13.00-17.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılıyor.

Menemen-Manisa yolunun 0-15. kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle hergün 14.00-17.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılıyor.

aa



Bu haber 498 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,154 µs