En Sıcak Konular

Pamukoğlu: Milletvekili sayısını 350'ye indireceğiz

29 Mayıs 2011 17:53 tsi
Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, partisinin Bursa mitinginde iktidara gelmesi halinde gerçekleştireceği icraatları anlattı. Pamukoğlu, "Meclis'te 550 milletvekili var, ne halta yarıyor? Bunu 350'ye indireceğiz." dedi.

Kent Meydanı'ndaki mitinge Türkiye'nin değişik bölgelerinden yaklaşık bin kişi katıldı. HEPAR Genel Başkanı Pamukoğlu meydana gelmeden önce partili gençler sahne alıp şarkı söyledi. Partinin İzmir teşkilatından gelen bir genç, kalabalığa Andımız'ı okutturdu.
 
HEPAR Genel Başkanı Osman Pamukoğlu ise iktidara gelmeleri halinde yapacaklarını anlattı. Partili gençlerin 'Osman Paşa bizi dağa götür' şeklindeki sloganlar üzerine Pamukoğlu, "Dağ bizim için kolay, bunlar beceriksiz, ama bizim için dağlar kolay." şeklinde konuştu.
 
Türkiye Büyük Millet Meclisi'ndeki (TBMM) milletvekili sayısını iki aşamalı olarak 350'ye indireceklerini belirten Pamukoğlu, "Meclis'te 550 milletvekili var. Ne halta yarıyor. 550 vekil ne halta yarıyor? Biz ilk aşamada bunu 450'ye, ikinci aşamada da 350'ye indireceğiz. Halkın vergilerinden toplanılan maaşları size vermeyeceğiz. Vekil sayısını 350'ye indirip, 200'ünü geri göndereceğiz." diye konuştu.
 
Partisinin iktidara gelmesi halinde siyasi partilere ödenen seçim yardımlarını da kaldıracağını anlatan Pamukoğlu, şunları söyledi: "Hazineden dağıtılan paralar var. İşte o parayla Türkiye'nin her tarafında gökyüzünü kapatmışlar. Bütün apartmanlara kendi resimlerini asmışlar, bari biraz estetik olsalar. Yılların partileri çalacakları bir marşları bile yok, ne bulurlarsa çalıyorlar."
v



Bu haber 775 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,052 µs