En Sıcak Konular

Aziz Yıldırım'dan önemli açıklama

26 Mayıs 2011 17:31 tsi
Şampiyonlar Lig TV'de programına konuk olan Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, önemli açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Şampiyonlar Lig TV'de programına konuk oldu.

-Niang'ın sakatlığı ile söze başlayan Aziz Yıldırım, "Biz söyledik o oynamadı! Olur mu böyle bir şey? Bu kadar yanlış bir düşünce olabilir mi? Niang aynı yerden sakatlandı 3 hafta oynayamadı. Her türlü tedavisini yaptık. Ne var dedik "bir şey yok" dediler ama 3 hafta oynayamadı"

"SELÇUK 'G.SARAY'A SÖZ VERDİM' DEDİ"

Yobo'yu göndermek istemediğini belirten Yıldırım, "Hoca ile Güiza hakkında oturup konuşamadık ama daha önce verdiği bilgiler doğrultusunda çalışmalar devam ediyor. Yobo'yu almaya çalışacağız. İyi bir stopere ihtiyacımız var. O oyuncu da Yobo'dur; ama ondan daha iyisini de alabiliriz."

Selçuk İnan hakkınsa ise, "Selçuk ile ilgilenmiştik sezon ortasında. Hatta bize "Selçuk'la mukavele yapalım" dediler. Ben "Hayır Trabzon ile şampiyonluk yarışı veriyoruz, etik olmaz. Sezon bitince konuşuruz" dedim. Sonra kendisi Galatasaray'a söz verdiğini söyledi ve oraya gitti. Hayırlı olsun." dedi.

Emenike transferi öncesi G.Saray'ın da aynı futbolcuya talip olması hakkında, "Galatasaray'ın Emenike transferine müdahil olduğu duyumunu aldık; ama fazlasını bilmiyorum" dedi.

"SATILMAYACAK OYUNCU YOKTUR"

"Satılmayacak oyuncu yoktur, buna Volkan ve Gökhan da dahildir. Değerleri bulunursa satılır... Transferlerimiz sürecek. Biz artık gruptan çıkıp bir üst düzeyde mücadele edecek bir kadro kurmak için mücadele ediyoruz. Bir kadroda banko oynayacak oyuncular olacak bir de geleceğe yönelik oynayacak oyuncular olacak. Yedeği yoktur yedeği bulunacak. Bazı oyuncular hem banko oynayacak bazen de yedek olması gerekecek. Onun yolunda ilerlemeye çalışıyoruz. Gençtir ama iki sene sonra iyi yere gelecektir alınır.

"ZAFER İNANANLARINDIR"

Zafer inananlarındır. İnandığın zaman mutlaka mutlu sona ulaşırsınız ya da o noktaya gidersiniz. Bizim takım iyi bir futbol takımı Türkiye şartlarında. En iyi kadro bizde. Geçen sene kaçan şampiyonluktan sonra motive olmak zor. Bu duruma gelip sonrasında küme düşen takımlar var Avrupa'da. Bunlar bir travmadır. Bunları atlatmak kolay değil. Bunu atlatmak için tüm camianın birlikte mücadele etmesi gerek. Biz bunu başardık.

"AYKUT BİZİM ÇOCUĞUMUZ"

"Biz Aykut bizim çocuğumuzdur bununla devam edeceğiz dedik. Arkasında olacağız dedik. İlk maçta onun ortaya koyduğu düşüncelerle bizim takım uyuşmadı. Sonrasında iki tarafta hatalarından arınınca yoluna girdi. Biz de destek olduk. Yapılacak bir organizasyon varsa yaptık kırgınlık varsa onu giderdik. Hoca da idare etme görevini yerine getirdi. Futbolcular da kazanmanın hem kendilerine hem bize faydası olduğunu görünce iş yoluna girdi. Herkesin bir araya gelmesi ve taraftarın da inanarak bu takıma destek vermesiyle bu günlere geldik.

"ALEX'İN OYNAMASI GEREKTİĞİNİ SÖYLEDİK"

"Aykut hocanın şansı şu Konya'da Malatya'da hocalık yaptı. Tecrübe kazandı. Hataları kabul etmek erdemdir. Kendisine hatalarını söyleyince baktık ki dinliyor. Bazen kendi hatasını da söylüyordu. "

"Alex konusunda hatalı olduğunu söyledik. Oynaması gerektiğini her sohbette belirttik. O da zaman içinde gördü. Birbirlerini tanıdılar."

"DEVRE SONUNDA SÖYLEMİŞTİM"

"Birinci devrenin sonunda Topuk Yaylasına gittiğimizde de Erzurum'da da şampiyon olacağımız söylemiştim. Çünkü takımdaki birlik beraberliğe güveniyordum. Hakem hataları kalkar, hatalarımızı yüzde 50 azaltırsak şampiyon oluruz diyordum. Ben Trabzon'un daha çok puan kaybetmesini bekliyordum. Yeri gelmişken onları da tebrik ediyorum."

"BİZ ŞAMPİYON OLAMAYINCA..."

"Geçen sene Türkiye Kupası'nı Trabzon karşısında kaybettik. Protokolde tüm futbolcuları, hocalarını tek tek tebrik ettik. Ligde içerde 1-1 berabere kaldık maçtan sonra sahamız yandı tek kelime etmedik. Bursa şampiyon oldu yine bir tek kelime konuşmadık. Ondan önce Bursasporlu yöneticiler ligin temiz olmadığını söylüyordu şampiyon oldular hiçbir şey söylemediler. Fenerbahçe şampiyon olmayınca lig temiz oldu."

"Başbakanımızdan Alex'i övdüğü için randevu aldık 15 gün sonra verdi. Teşekkür ettik kendisine Türkiye'de olay oldu. Benden sonra diğer başkanlar gitti hiçbir şey olmadı. Biz spor kulübüyüz siyasetin içinde olmak istemiyoruz. Bizim gidişimizle Sayın Başbakan yıpratılmaya çalışılıyor kimse bu olayı oralara çekmesin."

"ÜNAL AYSAL ARAYIP TEBRİK ETTİ"

"Beni arayıp tebrik edenler oldu. Galatasaray başkanı beni aradı tebrik etti. Ben de onu başkan olduktan sonra aramıştım. Anadolu kulüplerinin başkanları da aradı hepsine teşekkür ediyoruz."

"G.SARAY KÖTÜ OLURSA BİZ DE KÖTÜ OLURUZ"

"Fenerbahçe bu ligdeki 18 takımdan ayrılmaz. Ayrıca 2. ve 3. Ligler hepsinin bir arada olması gerek. Fenerbahçe'nin ayrışması olmaz. Beşiktaş'ın Galatasaray'ın yukarıda olması Fenerbahçe'yi de yukarı çeker. Bugün Beşiktaş, Galatasaray aşağı gitti biz de aşağıdayız. Onlar kötü olsun nasıl olur mücadele olur onlar kazanmasın ben kazanayım olur. 20-30 puan fark olunca bu Lig TV'ye de zarar verir kulüplere de zarar verir izleyenlere de zarar verir. Anadolu Kulüpleri güçlenmeli. Gerektiğinde şampiyonluğa oynamalıdır ama borçlanarak değil. Genç oyuncularını yetiştirerek. Şampiyonluk mücadelesi verdiklerinde iyi oyuncularını da elden çıkartarak kendilerine kaynak yaratmalılar. Eğer sen şampiyonluğa oynayacaksın diye pompalanırlarsa o zaman kaynak kaybederler."



Bu haber 633 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,389 µs