En Sıcak Konular

Fenerbahçe şampiyon!

0 0 0000 00:00 tsi
Fenerbahçe şampiyon! Karşılaşmadan günler önce başlayan “Tur atacağız”, “Attırmayacağız” tartışmaları komikti. Hem Trabzon, bu maçı kazansa bile Beşiktaş’tan 6 puan alarak Fenerbahçe’nin herhangi bir yerde tur atmasına katkıda bulunmuştu.

Neyse Beşiktaş’ın Bursa’da kalacağını bilen F.Bahçe seyircisi, tur hayâllerini koruyordu. Ama daha maç başladıktan sonra 90 saniye geçmişti ki yedikleri golle onlar da şoke oldular. Gökdeniz sağda topu aldı. Rıdvan’ı anımsatan bir hızla yaptığı driplingler baş döndürdü. Sıfırdan ortaladı. Tuncay arkadan Hüseyin’in geldiğini görmeyince kafa vuruşuna engel olamadı. Serdar, bacağının arasından topu kaçırıverdi: 0-1

F.Bahçe’nin pes etmeyen adamı Tuncay 4. dakikada topu sağda aldı. Çağdaş’ı bir Atina’ya bir Pire’ye gönderip şutunu ağlara yolladı: 1-1. Gol gelmesine gelmişti, hatta Bursa’dan da moral veren haberler geliyordu. Ama stres daha da artıyordu. Geçen yıl bu zamanlar Denizli’de yaşananlar akıllardan çıkmıyordu galiba.

ALEX BİLE STRESLENDİ

12 VE 18. dakikalarda Umut’un pozisyonlarına kalkan ofsayt bayrakları tartışmalıydı. Bu sıkıntılı dönemde, 22’de Tümer’in uzaktan şutunda Tolga başarılıydı. 39’da Hüseyin etrafına bakmadan geri pas verince Deivid hareketlendi. Tam bahtı yerine geldi derken, Bahtsız BeDeivid topu Tolga’nın üzerinden aşıramadı.

42. dakikada sağ çaprazda Trabzon serbest vuruş kazandı. Oyuna Erdinç’in sakatlığı sayesinde giren Ceyhun ortayı kesti. Yatara pek de kullanmadığı kafasını bu kez kullandı: 1-2.

2. yarıya baskılı başladı F.Bahçe. Ama bir türlü bu baskıyı net pozisyona çeviremiyordu sarı-lacivertliler. 66’da Trabzon neredeyse işi bitiriyordu. Gökdeniz, topu Yattara’nın önüne bıraktı. Gineli bomboş durumda İzmir’in kuşlarını vurdu. 69’da o meşhur yardımcı hakem, bu kez Tuncay’a bir bayrak kaldırdı ki, bıçak sırtı!

73.dakikada nöbetçi golcü Semih ceza alanında Hüseyin tarafından düşürüldü. Karar penaltı! Alex 75’te penaltıyı tribünlere gönderirken, stresin ulaştığı noktayı gösteriyordu.

85’te Appiah’ın kafasına Deivid’in kafası ağlara giderken F.Bahçe kâbustan çıkıyordu:2-2.

Sivas’tan da gelen beraberlik haberiyle Deivid’in golü, şampiyonluk golü olmuştu. Bu sezon F.Bahçe’nin en kötüsü olarak haklı eleştiriler alan Brezilyalı’nın Kayseri ve Trabzon’da attığı beraberlik golleriyle kader adamı olması nasıl bir garipliktir! Yıllar önce G.Saray’a böyle bir şampiyonluk kazandıran Radu geldi aklıma.

Neyse ana fikir, Fenerbahçe şampiyon!

Hem de 100. yılında. Kıskananlar çatlasın...

Vatan



Bu haber 194 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,664 µs