En Sıcak Konular

MHP ile ilgili bir şok daha

22 Mayıs 2011 23:46 tsi
MHP ile ilgili bir şok daha Dediği çıkan isimden yeni iddia: 3 kaset var. Bahçeli partide kimlerin kasetinin bulunduğunu biliyor.

Eski DYP Milletvekili Tevfik Diker, zor günler yaşayan MHP ile ilgili iddialarda bulundu. Diker, bir internet sitesinde yayınlanan görüntülerle zor günler yaşayan MHP ile ilgili üç yeni kasetin daha bulunduğunu iddia etti.

Diker, MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin partide kimlerin kasetinin bulunduğunu bildiğini öne sürdü. Diker, yaptığı yazılı açıklamada, MHP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ekici'nin bir kadınla uygunsuz görüntülerinin partide adeta bir bomba etkisi yaptığını belirterek, "İlk kasetin yayınlandığı 27 Nisan'dan itibaren katıldığım her TV programında ve yazdığım her yazıda 'yeni kasetler varmış ve 8'i sırasıyla yayınlanacak' demiştim. Dediklerim bir bir çıktı. Keşke çıkmasaydı. Son yayınlanan kasetlerden sonra 'elde 3 kaset daha hazır bekliyor' demek için 8'den 5'i çıkarmak yeterlidir." dedi.

 MHP'de kimlerin kasetinin olduğunu MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin bildiğini öne süren Diker, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Kasetleri MHP'lilerin büyük bir çoğunluğu da biliyor. Kasetlerle ilgili sorumluları ve suçluları okyanus ötesinde aramayın, İstanbul'a iyi bakın. Savcılık soruşturmasından elde edilen sonuçlardan sonra Devlet Bahçeli, okyanus ötesinden özür dilemek zorunda kalacak. Kasetlerle ilgili haber kaynaklarım bazı MHP'lilerdir. Hiçbir istihbarat organizasyonuyla ilgim yok, oralardan da bilgi almıyorum. Ülkemizde kaset çekme teknolojilerine sahip cihazları almak çok kolay. Bu imkana sahip olmak için birİsrailgezisi yapmak yeter de artar bile."


Kaset iddialarından sonra MHP'li üst düzey 6 yönetici istifa etmişti:



Bu haber 1,530 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,910 µs