En Sıcak Konular

AKP reklamcısının kadına bakışı!

0 0 0000 00:00 tsi
AKP reklamcısının kadına bakışı! AKP'nin reklam kampanyasını yürüten Erol Olçak, kadınlar ve toplum arasında benzerlik olduğunu öne sürerek, 'Kadınlara her gün iltifat ederseniz her gün isterler. Kadınlar da, kitleler de yoktan anlamaz' diye konuştu

AKP'nin reklam kampanyalarını yürüten ve dün Erzurum mitinginde de eşlik ettiği Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a en yakın isimlerden biri olan Erol Olçak, kadınlar ve toplum arasında tartışma yaratacak bir benzerlik bulunduğunu öne sürdü. Olçak, "yoktan anlamama"nın kadınlar ve toplumun "ortak davranışı" olduğunu iddia etti. AKP'nin 7 yıldan beri medya iletişimini yürüten Arter Ajans'ın sahibi olan Erol Olçak, Medyatik dergisine ilginç açıklamalar yaptı.
AKP'yi "kendi içinde tutarlı ve idealize" gördüğünü söyleyen Olçak'ın açıklamalarından bazı satırlar şöyle:


'Kadın yoktan anlamaz'


"Her toplumun kendine özgü kuralları var. Her kadın-erkek ilişkisinin de kendine özgü bir tarafı vardır. Kitleler ve kadınlar birbirine çok benzer. Kitleler ve kadınların davranışları ortaktır. Şunun gibi; kadınlara her gün iltifat ederseniz her gün isterler. Topluma her gün bir şey verirseniz, her gün isterler. Kadınlar yoktan anlamaz, kitleler de yoktan anlamaz."

Erdoğan'a yeni fotoğraf

"Şimdiye kadar Tayyip Erdoğan'ın dikkatli ve özenli fotoğraflarını kullandık. Lideri tek başına kullandık. Çünkü, Tayyip Erdoğan'ın karizması ve liderliği partiyi var ettiği için ikisini bütünleştirmeye çalıştık. Yeni kampanyada daha çok tekli, sonra toplumun değişik kesimlerinde çekilmiş fotoğraflarından olacak.

Liderin stüdyoda çekilmiş fotoğrafları sahici olmuyor. Sayın Başbakan'la 2-3 kere fotoğraf çalışması yaptım. Halkla çektirdiği fotoğraflar daha gerçekçi. Siyasal iletişimde kurgu olmayan bütün görsellerin gerçek görüntü olmasından yanayım. Doğal fotoğraf ve gerçek görüntü."


'AKP siyasette tek marka'

"AKP bana göre siyasetteki tek marka. Ben AKP'nin marka olduğunu şundan söylüyorum; 40 milyon seçmenin birbirine benzemeyen her demografik yapıdan, her etnik yapıdan oy alıyor. Marka olarak gücünü ortaya koyuyor. Şu anda pek çok parti Türkiye'nin yarı ilinde yok. MHP Türkiye'nin 40 ilinde yok, DSP 50 ilinde yok. CHP, isminden dolayı markadır. Onu bir kenara atmak doğru değil. CHP'nin Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu bir parti olmasından dolayı bir adı var. CHP'nin bir marka olarak ismi var, ama gücü değil."


'Ali Taran'a karşı çıktım


"Ben, Ali Taran diye birine karşı çıktım. Nedeni çok basit. Sen, Cem Uzan'ın özel uçağında Tayyip Erdoğan'a dedin ki, 'Atma Recep din kardeşiyiz, Allahsız.' Bütün konuşmalarını sen yazıyorsun. O adama onları söylettin. Sen adamın aile fotoğrafına girdin. 'E, bugün 10 milyon dolar ver, ben şimdi sana çalışayım.' Ben bunu ahlakdışı buluyorum."


Sloganlar Türkiye üzerine

"Bu seçimin teması kesinlikle Türkiye olacak. Söyleyeyim, AKP 'Her şey Türkiye için', DYP 'İşim gücüm Türkiye', MHP 'Türkiye'nin uğurlu geleceği', CHP 'Türkiye güzel günler görecek', GP 'Açın Türkiye'nin önünü, durduramazsınız.' Dikkat ederseniz, partilerin tüm sloganı Türkiye. Milliyetçilik akımları öne çıkıyor. Bu seçimin temel teması Türkiye olacak.

medyatik



Bu haber 2,000 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,082 µs