En Sıcak Konular

Erdoğan: 'PKK'nın haber ajansı MHP'yi savunuyor'

13 Mayıs 2011 15:25 tsi
İşte Erdoğan'ın açıklamalarının satır başları...

"Kosova'daki Murat Hüdavendigar türbesi metruhtu. Ama biz o türbeyi yeniden inşaa ettik. Geçen yıl Kosova'ya giderek Murat Hüdavendigar'ın gül bahçesi içerisindeki kabrini ziyaret ettik. Nerdeydiniz bizden öncekiler?"

İşte bu bize nasip oldu. Türkiye tarihine sahip çıkan bir ülke..

Düşmana sıkacak kurşun bulamıyorduk ama kendi piyade tüfeğimizi, kendi helikopterimizi, kendi savaş gemimizi üreten bir Türkiye var..

Ey CHP ve MHP, biz neredeyiz siz neredesiniz? Siz ancak nal toplarsınız nal..

Bu ülkede milliyetçilik yapanlar değil milliyetçiliği pazarlayanlar var. Milliyetçiliği el işareti yapmak zannedenler var. Siz onlara sorun Orhun Abideleri nerede diye bilemezler.

İnsan eşrefi mahlukattır, yaratılanların en şereflisidir. İnsan önce candır.. Diyor ki Kaygusuz Abdal derki;

Bu Adem dedikleri/El ayakla baş değil/Adem manaya derler/Surat ile kaş değil....

Biz Türküyle Kürdüyle, Lazıyla, Arabıyla, Arnavuduyla Yunus'un diliyle yaradılarını yaradandan ötürü severiz.

Tarih boyunca bu topraklarda hep beraber olduk bir olduk. Fitneye fesada asla izin vermeyeceğiz. Kan üzerinden terörün yedeğinde istismar yapanların Oyununa gelmeyeceğiz.

İleri demokrasi için yeni bir Anayasa yapacağız. Bunun için 367'nin üzerinde milletvekili çıkarmalıyız. AK Parti Tayyip'in partisi değil milletin partisiyiz. Biz 74 milyonun partisiyiz bizim farkımız bu. Bunu sizlerle beraber başaracağız.

367'yi çıkardığımızda muhalefete gelin Anayasayı beraber yapalım diyeceğiz. Gelirlerse eyvallah gelmezlerse biz yola devam edeceğiz. Milletin bu benim anayasam dediği anayasayı inşallah çıkaracağız. 3 Kasım 2002'de elinizin tersiyle eski Türkiye'yi yok ettiniz.

O Türkiye'de çeteler, yoksulun üç kuruşuna göz koyanlar vardı. Sizin hayır dualarınızla o dönemi kapattık. Şimdi birileri o günlere dönmek istiyor. Bir taraftan AK Parti var öbür partide diğerleri var. Öpür tarafta karanlık bir ittifak var. Ben size burada emekli bir siyasetçinin bu ülkenin emeklerini heba etmiş ama hala bu işlerden elini ayağını çekmemiş bir kişinin sözlerini hatırlatmak istiyorum.

Bakın bunlar benim ifadem değil, diyor ki, 'Rejim düşmanlarının ele başı Cumhuriyet Halk Partisi'dir. CHP'nin Türk köylüsüne vereceği tek şey ızdıraptır. Ayakkabının yerini tekrar çarık alacaktır. Halk partisi demek karanlık demektir, çarık demektir, kağını demektir, karasaban demektir.O parti silahı doğrultan Eşkiya ile aynıdır, CHP iktidara gelirse ineklerin sütü kurur'. O zat şimdi nerede, o zat şimdi CHP'ye akıl hocalığı yapıyor. Ömrünü CHP ile mücadele ile geçiren o zaat şimdi çıkıp CHP'ye sığınıyor.

Eski Genel Başkan bu adama sahip çıkıyor. Eyyy CHP, kanlı 1 Mayıs'tan beri bu eski siyasetçiyi suçlamadın mı, Kahramanmaraş, Çorum ve üç gencin asılmasından ötürü sen bu adayları suçlamadın mı?

Terör örgütnün haber ajansı çıkıp MHP'yi savunuyor.

Sevgili Manisalı kardeşlerim bunlar eskiyi özlüyorlar. Hep birlikte Türkiye'yi oraya götürmek istiyorlar. Bunlar çete kardeşliği yapıyorlar. Manisa bunlara gereken cevabı vermeye hazır mı?"

haberler.com



Bu haber 712 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,982 µs