En Sıcak Konular

'2 anahtar dağıtan da oldu hani nerede 2 anahtar?'

13 Mayıs 2011 14:58 tsi
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, geçmişte Türkiye'nin idare edilmesiyle ilgili 'lüzumlu lüzumsuz, gerekli gereksiz yere çok karışıldığını' belirterek, "Türkiye istikrara kavuştu.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, geçmişte Türkiye'nin idare edilmesiyle ilgili 'lüzumlu lüzumsuz, gerekli gereksiz yere çok karışıldığını' belirterek, "Türkiye istikrara kavuştu. Artık o devirler kapandı. Vatandaşlarımızın tercihi nasılsa, o tercihler doğrultusunda bu ülke yönetilir oldu. " dedi.

Bakan Taner Yıldız, Kayseri Organize Sanayi Bölgesi'nde kurulu Ezinç Güneş Enerji Sistemleri firmasının yeni tesisini hizmete açtı. Açılış töreninde konuşan Yıldız, partilerinin hükümetleri dönemlerinde yapılan yatırımlar ve çalışmalar sonucunda Türkiye'nin istikrara kavuştuğunu söyledi. Bu yatırım ve çalışmalar sayesinde kalkınmada çok iyi bir ivme kazanıldığını ifade eden Bakan Yıldız, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Bu ülkenin idare edilmesine lüzumlu lüzumsuz, gerekli gereksiz çok karışıldı. Devlet öyle idare edilmez, şöyle idare edilir diye farklı girişimlerde bulunuldu. Herkes bunları çok iyi anlıyor. Ama o devirler kapandı. Vatandaşımızın tercihi nasılsa, o tercihler doğrultusunda bu ülke yönetilecek. Seçimlere bir ay gibi bir süremiz kaldı. Nasipse bir ay sonra yine vatandaşımızın tercihiyle yeni bir hükümet kurulacak ve o hükümet, nasipse 4 yıl ülkeyi idare edecek. Önceden hükümetin ülkeyi ne kadar idare edeceğinden emin miydik, hayır değildik. Başbakanımız, 'Erken Seçim yok, kimse rüya görmesin' dedi. Ben araştırdım, son 40 yıl içinde 33 tane hükümet kurulmuş. Bizden önce 31 tane hükümet kurulmuş. Bir yatırımcı, istikrara güvenmese yatırım yapar mı? Hele hele seçimden önce. Bir kısmımız hatırlar, seçimlerden 5-6 ay önce yatırımlar durur, ihracat durur. Herkes şöyle bir durup bakar, ne olup ne bitecek, acaba sıkıntımız olacak mı, bu işleri seven bir hükümet mi gelecek, sevmeyen bir hükümet mi gelecek diye sorardı. İstikrar kalıcı değildi. Şimdi inşallah istikrar kalıcı hale geldi. Bunu sağlayabilecek irade, yapı bizim hükümetlerimizle yerleşti. "

Bakan Yıldız, iktidar olma yolunda vatandaşın boş vaatlerle kandırıldığını dile getirerek, "Boş vaatlere sakın kanmayın. Çok 2 anahtar dağıtanlar geldi. Ne oldu, 2 anahtarınız var mı? Herkes alın teriyle çalışıp kazandığını alıyor" diye konuştu.

AK Parti'nin hedeflerini ortaya koyarak vatandaşın karşısına çıktığını anlatan Yıldız, "Bununla alakalı yine bizden daha güzel olan çocuklarımıza yine şu anda yaşadığımız ülkeden, daha iyi bir ülke bırakmak için, her zaman olduğu gibi sağduyuyla, basiretle, ferasetle, o sezgilerle beraber, ben doğrunun tercih edileceğini umuyorum. " dedi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Ezinç firmasındaki açılıştan sonra Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bazı fabrikalarda inceleme bulundu. Burada bilgiler alan Bakan, işçilerle de sohbet etti.

cha



Bu haber 753 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,230 µs