En Sıcak Konular

Yola çıkmadan bu haberi mutlaka okuyun

8 Mayıs 2011 10:30 tsi
Karayollarının bazı kesimlerinde bakım, onarım ve yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Anadolu Otoyolu'nun Çamlıdere kavşağı ile Dörtdivan kavşağı arasındaki bazı kilometrelerde yol aydınlatma ve bilgilendirme çalışmaları yapılıyor. Yolda ulaşım, 30 Haziran'a kadar Ankara-İstanbul ve İstanbul-Ankara istikametlerinde birer şerit taşıt trafiğine kapatılarak diğer şeritlerden kontrollü sağlanacak.

Ankara-Gerede Otoyolu'nun Ankara-Akıncı gişeleri arasındaki Ovaçayı Köprüsü'ndeki bakım onarım çalışmaları nedeniyle 23 Mayıs'a kadar Ankara-İstanbul istikameti kapatılarak ulaşım İstanbul-Ankara istikametinde iki yönlü olarak kontrollü sağlanacak.

Anadolu Otoyolu'nun Ankara-Gerede kesiminin 41-43. kilometrelerindeki Aşağıada Viyadüğü'nde köprü bakım onarım çalışmaları nedeniyle 15 Mayıs'a kadar Ankara-İstanbul istikameti trafiğe kapatılacak. Ulaşım, İstanbul-Ankara istikametinden iki yönlü gerçekleştirilecek.

Karabük, Yenice, Zonguldak yolunun Bolkuş mevkisi heyelan nedeniyle ulaşıma kapalı bulunuyor. Uşak-İzmir yolunun 46-51. kilometrelerindeki Uşak çıkışında Organize Sanayi Bölgesi mevkisindeki asfalt üstyapı çalışmaları nedeniyle ulaşım, bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü sağlanıyor. Zonguldak-Ereğli yolunun 7-13. kilometrelerinde heyelan ıslah çalışmaları nedeniyle ulaşım servis yolundan veriliyor. Zonguldak-Ereğli yolunun 54-56. kilometreleri, patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 15.00-17.00 saatlerinde ulaşıma kapatılıyor.

Finike-Elmalı yolunun 48-50. kilometrelerinde, patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle pazartesi, çarşamba ve cuma günleri 14.00-16.00 saatlerinde ulaşım sağlanamıyor.

Ortaklar-Söke-Milas yolunun 0-9. kilometreleri (Bafa Gölü mevkisi) ile 30-39. kilometrelerindeki (Milas Devlet Hastanesi mevkisi) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle salı, çarşamba, perşembe ve cumartesi günleri 13.00-17.00 saatlerinde yol ulaşıma kapatılıyor.

Marmaris-Gökova yolunun 5-6. kilometrelerindeki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle çarşamba ve cumartesi günleri 13.00-15.00 saatlerinde yol aralıklarla ulaşıma kapatılacak.

Akşehir (Yalvaç-Şarkikaraağaç) yolunun 0-10. kilometreleri, yapım çalışmaları nedeniyle her gün 08.00-12.00 ve 13.00-18.00 saatlerinde ulaşıma kapatılıyor.

Milas-Yatağan yolunun 4-19. kilometreleri (Kozağaç mevkisi, Boğayokuşu mevkisi ve Karaltı mevkisi) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle salı ve perşembe günleri 14.00-16.00 saatleri arasında kısa süreli aralıklarla trafiğe kapatılarak ulaşım kontrollü sağlanacak.

Zonguldak-Devrek-Mengen yolunun 33-87. kilometrelerinde bazı kesimlerde patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 08.00-19.00 saatlerinde yol aralıklarla ulaşıma kapatılacak.

Ortaklar-Söke-Milas yolunun 57-61. kilometreleri (Bafa Gölü mevkisi) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle salı, çarşamba ve perşembe günleri 13.00-17.00 saatlerinde aralıklarla trafiğe kapatılarak ulaşım kontrollü sağlanıyor.

 

 



Bu haber 623 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,868 µs