En Sıcak Konular

Çelik: CHP ve MHP Silivri'ye tüneller kazarken...

7 Mayıs 2011 17:47 tsi
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Ömer Çelik, son bir haftada Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın konvoyuna saldırı düzenlendiğini ve Türkiye'nin bazı yerlerinde kimi toplumsal gruplara saldırı yapıldığını

Adana'da Ziyapaşa Bulvarı'nda seçim bürosunun açılışında konuşan Çelik, provokasyonların alabildiğine hızlandığını vurguladı. Milletin bütün duvarları demokrasiyle ve sandıkla aşacağını ifade eden Çelik, "Vatandaşların sandığa ulaşmasını engellemek için geçmişte Başbakan Menderes'i şehit ettiler. Geçmişte sandıktan çıkan iradeye ipotek koymak için darbelerle milletine silah çekenler oldu. Bütün bunların bir amacı vardı. Sanmayın ki bu provokasyonlar kendiliğinden oluyor. Biz bunları çok iyi biliyoruz. Bu fotoğrafı çok net çekiyoruz. Bunların içerde ve dışarıda uzantıları var."şeklinde konuştu.

"SEÇMEN İLE SANDIK ARASINA BERLİN DUVARI ÖRÜLMEYE ÇALIŞILIYOR"

Seçimlere yaklaşık 30 gün kaldığını hatırlatan Ömer Çelik, provokasyonlarla seçmen ile sandık arasına Berlin Duvarı örülmeye ve mayın döşenmeye çalışıldığını savundu.

Türk milletinin geçmişten bugüne hangi mücadelelerle geldiğine dikkat çeken Çelik, şimdi halkın sandığın önündeki engelleri de aşacağının altını çizdi.

CHP ve MHP'nin genel merkezleriyle Silivri'deki Ergenekon sanıkları arasında tüneller kazdığını kaydeden Çelik, şunları söyledi: "Silivri ile aralarında tüneller kazarken, biz Karadeniz'i yeni bir boğazla dünyaya açmak, İstanbul'u yeni bir boğaza kavuşturmak için çılgın projeler açıklıyoruz. Biz çılgın Türkleriz. Bize aşılamaz engel göstersinler, milletin önüne dikilmiş yıkılmaz bir duvar göstersinler, ondan sonra seyretsinler. O duvarı nasıl yıkıyoruz, o engelleri nasıl aşıyoruz. Hep şunu söyleyeceğiz, hatalı sollama ölüm getirir, hatalı oylama istikrarsızlık getirir. Onun için hatalı sollama yok, hatalı oylama yok. İstikrar sürecek, Türkiye büyüyecek."

Açılışa AK Parti Adana İl Başkanı Mustafa Kebude, Seyhan Belediye Başkanı Azim Öztürk, Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Sarıçam Belediye Başkanı Ahmet Zembilci, Seyhan İlçe Başkanı Zuhal Aşlamacı milletvekili adayları, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.



Bu haber 696 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,038 µs