En Sıcak Konular

Kapusuz: 27 Nisan bayram havasında kutlanmalı

29 Nisan 2011 12:19 tsi
AK Parti Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz, 27 Nisan e-muhtıranın Türk siyasi tarihinde bir dönüm noktası olduğunu belirterek, "Geçmişte 27 Mayısları bayram yapanlar yanlışlarının farkında." dedi.

27 Nisan'ı bayram havasında kutlamanın doğru olanı olduğunu dile getiren Kupusuz, "Çünkü, milli iradeye, milletin temsilcilerine saygılı olmayı gerektiren tavırlar karşısında, bugüne kadar idareciler şapkalarını alıp gitmişlerdir. Bir kadro var ki AK Parti Genel Başkanı ve ekibi ile beraber 'Hayır, bu ülkede milli iradeye dokundurtmayız.' demiş, gereken tavrı koymuş, bu bir dönem noktası olmuştur." diye ifade etti.

Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM)'ni ziyaret eden Salih Kapusuz, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Kapusuz, en büyük hakemin halkın iradesiyle sandık olduğunu belirtti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, ağzını bozmasını şiddetle kınadığını vurgulayan Kapusuz, Kılıçdaroğlu'nun Başbakan hakkındaki sözlerinin, Türk siyasetinde tarihe geçecek büyük bir gaf olduğunu ifade etti. Kapusuz, şöyle dedi:

"Türk siyasi hayatımda Sayın Kılıçdaroğlu'nun tarihe geçecek büyük bir gafı, bir terbiyesizliği olmuştur. Bunu herkes kınamıştır. Ben de bunu şiddet ve nefretle kınıyorum. Bu söylem Türk demokrasisine, Türk siyasi hayatına hiç yakışmamıştır. Geçmişte tekrar eden lekelerin anlamını taşımaktadır. Bu bir acziyettir, bu bir başarısızlıktır, bir kaybetmenin refleksi olarak ortaya çıkan bir sonuçtur. Benzer şey farklı şekilde maalesef MHP'de yaşanmıştır. Türk seçmeni, bunların halini görmekte, 12 Haziran'da dersini sandıkta vermeye hazırlanmaktadır."

Kapusuz, 12 Haziran'da AK Parti'nin daha güçlenerek sandıktan çıkacağını savundu. Kapusuz, Türk siyaseti temizlenmek, temiz yönetimlere teslim etme noktasında, bu milletin 2002 tarihinde ne kadar doğru bir karar aldığının göstergesi olduğunu ifade etti.

İktidarın çok daha güçlü bir şekilde görevine devam edeceğini dile getiren Kapusuz, "Milletin kantarında, milletin karşısında böyle bir sonucu yakalayacağımızı her bir ziyaretimizde görüyor, inanıyor,moral ve motivasyonumuz artırarak, aşk ve şevkle sonuna kadar koşuyoruz." şeklinde ifade etti.

cihan



Bu haber 644 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,735 µs