En Sıcak Konular

Valilik'ten 1 Mayıs açıklaması...

25 Nisan 2011 17:41 tsi
İstanbul Valisi Mutlu, 1 Mayıs kutlamaları hakkında önemli bir açıklamada bulundu.

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, ’Emek ve Dayanışma Günü kutlamalarının, Taksim Meydanı’nda yapılması hususunda iş birliği içerisinde bulunmayı kararlaştırdıklarını söyledi.

İstanbul Valiliğinde, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’ne ilişkin düzenlenen toplantı sonrasında konuşan Vali Mutlu, sivil toplum kuruluşları, sendika genel başkanları, diğer yetkililer ve emniyet görevlilerinin de
iştirakiyle toplantı yaptıklarını söyledi.

1 Mayıs, Emek ve Dayanışma Günü’yle ilgili bilgileri birbirleriyle paylaştıklarını kaydeden Vali Mutlu, şunları söyledi:

"Bu günün kutlanması konusunda iş birliğimizi bir kez daha gözden geçirdik. Bütün bu çalışmalar sonucunda da 1 Mayıs pazar günü, Taksim Meydanı’nda İstanbul’da Emek ve Dayanışma Günü’yle ilgili kutlamaların yapılması hususunda işbirliği içerisinde bulunmayı kararlaştırdık.

Öncelikle ben, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nün bütün işçilerimize, memurlarımıza, emekçilerimize hayırlı olmasını diliyorum. Şimdiden bu özel günü kutluyorum ve 1 Mayısta Taksim Alanı’nda bulunacak bütün emekçi kardeşlerimize güzel bir gün geçirmelerini diliyorum. Bu konuda görevli olacak Emniyet Müdürlüğü personellerine yoğun destek verecek, geçen yılki işbirliği çerçevesinde daha yoğun bir işbirliğini gerçekleştirecek olan sivil toplum kuruluşlarımıza, sayın genel başkanlarımız başta olmak üzere teşekkür etmek istiyorum.

İstanbulumuz, ümit ediyorum, arzu ediyorum ve inanıyorum ki o günü güzel bir şölen günü olarak, bir emek günü olarak en iyi şekilde değerlendirecektir.

Bundan hem ülkemizin demokrasisi hem de sivil toplumu ve emek dayanışması çok büyük kazançla çıkacaktır. Meydanlarda yapılan her toplantının demokrasimizin büyümesi, güçlenmesi, emeğimizin değerinin artması noktasında kıymetli görüyoruz. Bu konuda da ciddi bir ortaklaşmanın, işbirliğinin yürütülmekte olduğunu da ifade etmekten mutluluk duyuyorum."

AA



Bu haber 655 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,362 µs