En Sıcak Konular

Cihaner: Üzerimden koparılmak istenen kavgalara prim vermeyin

20 Nisan 2011 15:42 tsi
CHP Genel Merkezi tarafından Denizli'den 2. sıra kontenjan milletvekili adayı gösterilen Ergenekon sanığı İlhan Cihaner, kendi üzerinden koparılmak istenen kavgalara prim verilmemesini istedi.

Cihaner, Çardak ilçesinde ve Denizli Organize Sanayi Bölgesi'nde düzenlenen karşılama töreninin ardından parti otobüsüyle CHP il binasına gitti. Cihaner'i burada, partililerle birlikte Ankara, İzmir ve çevre illerden gelen Pir Sultan Abdal Kültür Derneği ile bazı Alevi dernekleri üyeleri karşıladı.

Otobüsün üstünde kısa bir konuşma yapan Cihaner, karşılamanın kendisine yapılan saldırılara verilecek en seviyeli ve en güzel cevap olduğunu söyledi. Partilileri kendisi üzerinden yapılacak kavgalar konusunda uyaran Cihaner, "Esas olan, bu siyaset sürecinin centilmence ve seviyeli bir şekilde yürütülmesidir. Seviyesizce saldırılara, hele benim üzerimden koparılmak istenen birtakım kavgalara lütfen prim vermeyin." dedi. İktidarı ağır sözlerle eleştiren Ergenekon sanığı Cihaner, "Bu haramiler iktidarını hep birlikte yıkmak ve halkın iktidarını kurmak için çok çalışmamız gerekir. Bunlar zenginleştikçe tekstilin başkenti, işsizliğin başkenti oldu. Bunlar zenginleştikçe Denizli yoksullaştı. En son gençlerimizin alınterine göz diktiler. Bunlar hırsız, bunlar halk düşmanı. İnanıyorum ki hep birlikte halk iktidarını kurcağız. Denizli rahat bir nefes alacak, Türkiye rahat bir nefes alacak." şeklinde konuştu.

Cihaner, yaşanan süreci herkesin bildiğini, CHP'nin yetkili organları tarafından Denizli'den kontenjan adayı gösterildiğini belirterek, "Bundan sonra tüm mesaimi ve emeğimi, Denizli'yi daha özgür, daha demokratik, daha müreffeh bir hale getirmek için çalışan CHP'lilerin yanında harcayacağım. Bu anlamda umuyorum ki Denizli'yi ve Türkiye'yi hakettiği yere getireceğiz." şeklinde konuştu.

İlhan Cihaner, CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin'in, ilk süreçte aday olmasını teklif ettiği iki ilin sorulması üzerine, "Partinin iç işleyişinin gazete haberleri üzerinden tartışılması doğru değil. Çok önemli görmüyorum, detayda kalmış bir şey." dedi.



Bu haber 532 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,837 µs