En Sıcak Konular

'Bitkilerimizin de, devletimizin de genetiğini değiştirmeyelim'

20 Nisan 2011 15:41 tsi
CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, laik, demokratik cumhuriyetin genetiğinin değiştirilmemesi gerektiğini söyledi.

Baykal, "Bitkilerin genetiğini, domatesin genetiğini değiştirmeyelim. Laik demokratik cumhuriyetimizin de genetiğini değiştirmeyelim arkadaşlar. Biz herkesin ağzının tadı yerinde olsun, herkes huzur içinde yaşasın ve bütün vatandaşlarımızın mutluluk içinde olsun istiyoruz." dedi.

20. Hasyurt Tarım Fuarı açılışına katılan Baykal, törende ilginç benzetmeler yaptı. Çiftçinin sel, don ve doludan mağdur olmasını istemediklerini belirten Baykal, "Akşam yatağında rahat uyumasını istiyoruz. Biz istiyoruz ki, Antalyamızın dağına da taşına da, sularına da toprağına da doğasına da coğrafyasına da hep beraber sahip çıkalım. Antalyamızın bütününe sahip çıkalım, milletimizin bütününe sahip çıkalım, doğusuna da sahip çıkalım, batısına da sahip çıkalım. İnsanlarımızı ayırmayalım, insanlarımızı bölmeyelim. Bitkilerimizin genetiğini değiştirmeyelim, devletimizin de genetiğini değiştirmeyelim. Bitkilerimizinin genetiğini, domatesin genetiğini değiştirmeyelim. Laik demokratik cumhuriyetimizin de genetiğini değiştirmeyelim arkadaşlar. Biz herkesin ağzının tadı yerinde olsun. Herkes huzur içinde yaşasın ve bütün vatandaşlarımızın mutluluk içinde olsun istiyoruz." ifadelerini kullandı.

20. Hasyurt Tarım Fuarı açılışın ardından üretici firmalarla tüketici vatandaşları bir araya getirdi. Törene CHP eski Başkanı Deniz Baykal, Antalya Valisi Ahmet Altıparmak, milletvekilleri, Kumluca, Finike Kaymakamları Salih Işık, Gökhan Görgülüarslan, Tarım İl Müdürü Bedrullah Erçin, çevre belediye başkanları, STK'lar, üretici firmalar ve çiftçiler katıldı. Törende Hasyurt Belediye Başkanı Muammer Genç, Finike Kaymakamı Gökhan Görgülüarslan ile Antalya valisi Ahmet Altıparmak konuşma yaptı. Altıparmak, "Turizmle beraber tarımın da başkanti Antalya, bundan hiç şüpheniz olmasın. İhracat 1,5 milyon lira. Ama yüzde 60'ımız tarım. Sebze meyve kesmiştir. Bunda Kumlucanın, Finikenin ve Hasyurt'un bunda çok büyük katkısı vardır. Ben burda hepsine teşekkür ediyorum." diye konuştu.



Bu haber 567 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,705 µs