En Sıcak Konular

Devlet boşaldı!

0 0 0000 00:00 tsi
Devlet boşaldı! Adaylık için istifa süresinin son gününde mesai saati dolmadan Tarım Orman, Çevre ve Ulaştırma bakanlıklarından peş peşe istifalar geldi. Devlet memurlarının milletvekili adayı olabilmesı için istifa etmesi gereken süre karar vermek için kısa olmasına rağ

Tarım ve Köyişleri Bakanlığı'ndan 2 müsteşar yardımcısı ve 2 genel müdür ile toplam 20 bürokrat; Çevre ve Orman Bakanlığı'ndan 2 müsteşar yardımcısı; Ulaştırma Bakanlığı'ndan ise Basın Müşaviri ve Özel Kalem Müdürü ile bazı bürokratlar, milletvekili adaylığı için istifalarını verdi.

Ulaştırma Bakanlığı'nda Bakanlık Müşaviri Hasan İpek, Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Mehmet Akif Şam, İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Yunus Çağlayan, Bakanlık Özel Kalem Müdür Yardımcısı Ahmet Ataşçı, milletvekili genel seçiminde aday olmak için görevinden ayrıldı.

Bakanlığa bağlı kuruluşlardan Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü'nde Hukuk Müşaviri ve eski Milliyetçi Çalışma Partisi Genel Başkanı Ali Koç da görevinden istifa etti. Telekomünikasyon kurumunda ise Başkan Yardımcısı Esat Çıplak ile Telekomünikasyon Kurulu Üyesi Hüseyin Ediz görevinden ayrıldı.

TCDD Genel Müdürlüğü'nde Çankırı Makas Fabrikası Müdürü Yıldıray Sezen, Genel Müdürlük müşavirleri Coşkun Arık ve Nizamettin Arslan, Dış İlişkiler Dairesi Başkanı Şerafettin Deniz, şube müdürü Ahmet Kale, Daire Başkan Yardımcıları Mustafa Albayrak ve Ruhi Tarhan görevinden istifa etti.

Tarım ve Köyişleri Bakanlığı'nda Müsteşar Yardımcıları Ramazan Kadak ve Ali Eroğlu, TEDGEM Genel Müdürü Mehmet Taşan, Personel Genel Müdürü Bekir Ulubaş istifa etti.

Ayırca, Teftiş Kurulu Başmüfettişi Kerim Bitlislioğlu, Kırıkkale İl Müdürü Hasan Çebi, Gümüşhane İl Müdürü Ertekin Çolak, Antalya İl Müdürü Bedrullah Erçin, Denizli İl Müdür Yardımsıcı Mehmet Ali Uzakgider, Şanlıurfa GAPEYAM Müdürü Mehmet Altun, İzmir İl Kontrol Laboratuar Müdürü İbrahim Özgenç, Bingöl Tarım İl Müdürü Namet Sevinç, Personel Genel Müdürlüğü'nde Şube Müdürü Yusuf Gül, Ankara PERMEM'de Şube Müdürü Yusuf Yüksel, Mersin İl Müdürü Mehmet Kara, Kütahya İl Müdürü Bekir Gençer, Diyarbakır İl Müdürü Mustafa Kayhan, Tokat İl Şube Müdürü Saffet Güngör, Personel Genel Müdür Yardımcısı Ziya Badur da milletvekilliği için istifalarını veren bürokratlar arasında yer aldı.

Çevre ve Orman Bakanlığı'nda ise Müsteşar Yardımcıları Mustafa Öztürk ve Nuri Uslu ile ÇED Genel Müdürü Osman Tüzün adaylık için istifalarını sundu.
haber7



Bu haber 1,405 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,763 µs