En Sıcak Konular

Arınç'tan BDP'li Tuncel'e: Haddini bil

16 Nisan 2011 19:42 tsi
Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, kendisi için 'haddini bilsin' diyen BDP'li Sebahat Tuncel'e sözlerini iade ettiğini söyledi.

Tuncel'in Türk polisine tokat atarak edepsizlik yaptığını ifade eden Arınç, "Biz haddimizi de hakkımızı da biliriz. O'na söyleyin kendisi haddini bilsin, bana söylediklerini aynen iade ediyorum." dedi.

Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Bursa Milletvekili adayı Bülent Arınç, AK Parti Bursa İl Başkanlığı'nı ziyaret etti. Burada gazetecilere açıklamalarda bulunan Arınç'a BDP Milletvekili Sebahat Tuncel'in kendisi için kullandığı 'haddini bilsin' sözü hatırlatıldı.

Soruyu soran gazeteciye "Tam gazetecilik yaptın, cevap vermemem mümkün olmayan bir soru sordun, ver elini tebrik ederim." diyen Arınç, kimsenin Türk polisi ve askerine tokat atamayacağının altını çizdi.

Arınç şunları kaydetti: "Biz haddimizi biliriz, haddimizi de biliriz, hakkımızı da biliriz. Bahsettiğiniz, ismini ben tekrarlamayalım o bayana da söyleyin ki; haddini kendisi bilsin. Bir Türk polisine tokat atma edepsizliğini göstermek haddini bilmemektir, ona söyleyin. Onları neyi temsil ettiklerini, niçin siyaset yaptıklarını, siyaseti ne kadar kötü yaptıklarını da biliyorum. Bizim muhatabımız onlar değil, ben ona sadece yaptığı hareketin ne kadar çirkin olduğunu söyledim, onun karşılığı bana söylediği sözleri aynen iade ediyorum. Bizim söyleyeceğimiz budur. Biz siyasetin dürüst ve ahlaklı yapmaya çalışıyoruz. Bu ülkenin polisine de askerine de el kaldırana biz hiçbir zaman güler yüzle bakmayız. Bu manzarayı gördüğümüz zaman kanımız donmuştu, üzülmüşüzdür. Bereket ki o polisimiz aynı hareketi kendisine yapmadı, aslında belki de istedikleri odur. Polisimiz sağduyulu davrandı. Yapılan bu hareketi tüm Türkiye eleştirdi. Hatta başka şeyler söylendi."

Bir gazetecinin 'Bursa'da hedefiniz nedir?' sorusunu da cevaplandıran Bülent Arınç, halk arasında söylenilen 'Ağanın eli tutulmaz' sözünü hatırlattı. Allah'ın vereceğinin kabulleri olduğunu anlatan Arınç, tüm parti teşkilatlarıyla birlikte hareket edeceklerini söyledi. İl başkanının emrinde olduğunu kaydeden Arınç, 7'den 77'ye herkesle birlikte olacaklarını dile getirdi.



Bu haber 768 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,433 µs