En Sıcak Konular

"Darbe dönemi bitti, bizi dövecekse..."

16 Nisan 2011 15:55 tsi
"Beni dövecekse millet dövsün. Milletten gelecek her şeye saygımız var."

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Bursa'nın İnegöl ilçesinde AK Parti ilçe teşkilatının yeni binasının açılışını yaptı. Arınç burada yaptığı konuşmada, darbelerin konuşulmadığı bir ülkede yaşamayı herkesin hayal ettiğini belirtirken, "Beni dövecekse millet dövsün. Milletten gelecek her şeye saygımız var." ifadesini kullandı.

AK Parti Bursa milletvekili adayı Bülent Arınç, yeni seçim bölgesinde çalışmalarına İnegöl'den start verdi. Bakan Arınç, parti ilçe binasının açarken 12 Haziran'da Bursa'da büyük zafer kazanacaklarını dile getirdi.

AK Parti'nin 2002 seçimlerinde büyük zaferle çıktığını, 2004'te belediyelerin yüzde 75'ini kazandığını dile getiren Arınç, "Partimize büyük hizmetler veren rahmetli Hikmet Şahin'i saygıyla anıyorum. Bursa AK partiye en büyük desteği aldı. İnegöl'üyle, Kestel'iyle, Orhangazi'siyle Bursa AK Parti'ye büyük destek verdi. Hizmetlerden demek ki memnuniyet vardı. Referandum da tüm muhalefet birleşmesine rağmen Bursa yüzde 58'le 'evet' dedi." Aslan gibi Bursa arkamızda durdu." diye konuştu.

Kendilerini alaşağı etmek için büyük hesaplar yapıldığını ancak bunlara fırsat vermediklerini kaydeden Arınç, "12 Eylül bize ne kazandırdı?' diyorsanız referandumu kastediyorum, Ferhat Sarıkayaları görevine iade etmeyi kazandırdı. YAŞ kararlarıyla başarılı askerlerin iade-i itibarını kazandırdı. Suçumuz ne diye ağlaşan diye bu insanlara itibarları iade edildi. Sorgusuz sualsiz görevinden alınanlara tüm hakları verildi. Faili meçhul kalmadı bu ülkede. 10 gün içerisinde büyüme rakamları açıklandı. Dünyanın ekonomisi büyüyen yüzde 9'la en büyük ekonomileri arasına girdik. Arkamızda halkın desteği var. Halkın bu emanetine sahip çıkıyoruz. 12 Eylül'ün derin izlerinizi siliyoruz. İşimiz kardeşliktir. Darbelerin konuşulmadığı bir ülke istiyoruz. Beni dövecekse millet dövsün. Milletten gelecek her şeye saygımız var." dedi.

AK Parti iktidarında yaptıkları yol, sağlık, içme suyu gibi hizmetlerine değinen Arınç, şunları söyledi: "SSK'lıysan seni devlet hastanesi almazdı. 'Öldük bitik desen bile' yüzünüze bakan yoktu. Bursa'nın hiçbir ilçesinde hastane sağlık problemi kalmadı. Bursa beni sık sık gelip gittiğim bir yerdi. Bursa'dan aday olduğumu öğrenince şaşırdım ve gurur duydum. Doğduğun yere göre siyaset yapmamanın devri kapandı. Bu şerefin bana verilmesinden dolayı çok mutluyum."

Siyasette değişik görevlerde bulunduğunu hatırlatan Arınç, "Önemli olan yapılan görevler değil, dürüst olmaktır. Dün kara dediğime bugün ak demiyorum. Hizmet noktasında üzerime düşeni yaptığıma inanıyorum." diye konuştu.

Devlet Bakanı Faruk Çelik'in Bursa'da büyük hizmetler yaptığını kaydeden Arınç, "Onun da sizlere selamını sizlere getirdim. Bizde görev istenmez verilir. O da şimdi başka bir ilimizde görevlendirildi. Bursa'ya büyük hizmetler kazandıran Çelik'in kaldığı yerden devam edeceğiz. Sağlıkta, eğitimde, sanayileşmede büyük gelişmelere imza atacağız." şeklinde konuştu.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, konuşmaların ardından Bursa milletvekili adaylarını İnegöl halkına tanıttı.

Cihan



Bu haber 1,022 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,512 µs