En Sıcak Konular

Karayollarında son durum

15 Nisan 2011 09:44 tsi
İşte yol yapım-onarım çalışmalarının sürdüğü yollar...

Karayollarının bazı kesimlerindeki yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Gazipaşa-Anamur yolunun 24-27. kilometreleri arasındaki (Tenzile mevki) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle bugün 14.30-15.30 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılacak.

(Eskişehir-Bozüyük) ayrımı-Kütahya yolunun 8-10. kilometreleri arasındaki yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım tek şeritten iki yönlü sağlanıyor.

Malatya-Gölbaşı Ayrımı-Darende yolunun 46-59. kilometreleri arasındaki bölünmüş yol yapım çalışmalarından dolayı zaman zaman yol trafiğe kapatılacağından sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Ardeşen-Hopa yolunun Şenyurt Köyü mevkinde yapılacak yaya üst geçidi montaj çalışmaları nedeniyle 22 Nisan 2011 tarihine kadar ulaşım tek şeritten ve kontrollü olarak veriliyor.

Finike-Elmalı yolunun 48-50. kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle pazartesi, çarşamba ve cuma günleri 14.00-16.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.

Ankara-İstanbul Otoyolunun Bolu Doğu Kavşağı ile Yeniçağa Kavşağı arasındaki üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle 30 Nisan 2011 tarihine kadar Ankara-İstanbul istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü ve kontrollü sağlanacak.

Zonguldak-Devrek-Mengen yolunun 33-87. kilometreleri arasında muhtelif kesimlerde patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 08.00-19.00 saatleri arasında yol aralıklarla ulaşıma kapatılıyor.

Zonguldak-Ereğli yolunun 54-56. kilometreleri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 15.00-17.00 saatleri arasında ulaşım sağlanamıyor.

Çanakkale-Çan yolunun 8-10. kilometreleri arasındaki yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Ortaklar-Söke-Milas yolunun 0-9. kilometreleri (Bafa Gölü mevki) ile 30-39. kilometreleri (Milas Devlet Hastanesi Mevkii) arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cumartesi günleri 13.00-17.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılacak.

Marmaris-Gökova yolunun 5-6. kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle çarşamba ve cumartesi günleri 13.00-15.00 saatleri arasında aralıklarla ulaşım sağlanamayacak.

Ortaklar-Söke-Milas yolunun 57-61. kilometreleri arasındaki (Bafa Gölü mevki) sürdürülen patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle salı, çarşamba ve perşembe günleri 13.00-17.00 saatleri arasında yol aralıklarla trafiğe kapatılıyor.

Menemen-Manisa yolunun 0-15. kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle her gün 14.00-17.00 saatleri arasında yolda ulaşım yapılamıyor.

Milas-Yatağan yolunun 4-19. kilometreleri arasındaki (Kozağaç mevki, Boğayokuşu mevki ve Karaltı mevki) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle salı ve perşembe günleri 14.00-16.00 saatleri arasında yol kısa süreli aralıklarla trafiğe kapatılarak ulaşım kontrollü olarak sağlanıyor.

aa

 

 



Bu haber 512 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,090 µs