En Sıcak Konular

Beşiktaş, Adidas'la anlaşmasını uzattı

14 Nisan 2011 14:44 tsi
İmzalar atılarak, sözleşme 2016 yılına kadar uzatıldı...

 Beşiktaş Kulübü, 2009 yılından beri teknik sponsoru olan Adidas ile işbirliği sözleşmesini 2016 yılına kadar uzattı. BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde, kulüp başkanı Yıldırım Demirören ile Adidas Türkiye Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Haluk Özmutlu'nun katılımıyla 5 yıllık teknik sponsorluk anlaşması imzalandı. İmza töreninde konuşan kulüp başkanı Demirören, dünya markasıyla imza töreni için birarada bulunduklarını belirterek, "Adidas ile yaptığımız 2 senelik çalışma sonucunda hem biz, hem taraftarımızın memnun kaldığını gördük" dedi.

Adidas ile 5 sene için anlaşma imzaladıklarını ifade eden Demirören, "Beşiktaş tarihinde ilk defa bu sene 185 bin gibi bir rakama ulaştık. Tabii ki Adidas'ın katkısı var. Mühim olan taraftarlarımızın Kartal yuvalarından ürünleri satın almasıdır. Kulüplerine sahip çıkarak daha fazla forma almalarını rica ediyoruz. 'Korsana Hayır' diyoruz. Bu anlaşma hem kulübümüz için, hem sponsorumuz için hayırlı olur" diye konuştu. Demirören, kulüp olarak korsan ürünle mücadele ettiklerini de kaydederek, şunları söyledi:

"Her şeyin korsanı var. Alıcının bilinçlenmesi lazım. Özellikle Beşiktaş taraftarının alınan formanın kulübe katkısı olduğunu bilmesi gerekiyor. Bir şekilde sahaya yansıyor. Taraftarlarımız bilinçlendiği sürece korsana karşı mücadele olur. 200 küsur açtığımız davalar var. Bir sonuç alacağımıza inanmıyoruz. 10 lira fazlanın kulübe katkısı var. Bir taraftar 10 dolarlık mal alsa bütçe rakamları 150 milyon dolara gelir."

ÖZMUTLU: "İKİ TARAFIN MEMNUN OLACAĞI MİKTARDA OLDU"

Adidas Türkiye Yönetim Kurulu Üyesi Haluk Özmutlu ise lider marka olarak Türkiye'de en iyi kulüplerle ve sporcularla uzun vadeli sponsorluk anlaşmaları yaptıklarını dile getirdi. Bu imza töreninde 2009 yılından itibaren çalışmaya başladıkları Beşiktaş ile 2016 yılına kadar çalışacak şekilde sözleşme imzaladıklarını kaydeden Özmutlu, "Beşiktaş ile ilk defa bu sene 180 binin üstüne çıktık. Önümüzdeki sene daha da artacağına inanıyoruz" diye konuştu.

Sponsor olarak Beşiktaş'a transfer yapıp yapmayacakları konusundaki soruyu ise Haluk Özmutlu, "Teknik ürün konusunda destek veriyoruz. Oyuncuyu transfer etmek ise kulübün kendi tasarrufunda. Kulübün sponsorluğu gibi bir durum bizim sistemimizde yok. Yapacağımız katkılarla transfer kulübün tasarrufundadır. Beşiktaş ile yaptığımız protokol her iki tarafın memnun olduğu miktarda gerçekleşti. Forma standartları da Avrupa'dakinden farklı değil. Dizaynı modelleri bütün dünyada büyük kulüplerin giydiği kalitede. Birebir aynıdır."

BEŞİKTAŞ JOKEY KULÜBÜ ESPRİLERİ

Basın toplantısında Haluk Özmutlu'nun Beşiktaş Kulübü yerine Beşiktaş Jokey Kulübü demesi başkan Yıldırım Demirören tarafından espriyle karşılandı. Özmutlu'nun dilinin sürçmesi sonrası yönetim kurulu üyesinin bu sözüne müdahale eden Demirören, "Atçı yaptın bizi" dedi. Haluk Özmutlu'nun bu sözünü düzeltmesine rağmen basın toplantısı boyunca Demirören espri yapmaya devam etti. Bu hatadan dolayı ekstra para talep edeceklerini dile getiren siyah-beyazlı kulübün başkanı, "Hipodroma götürürsünüz" diye konuştu. Demirören, basın toplantısının sonunda da "Jokey formaları değişik" diyerek espri yaptı.

AA



Bu haber 636 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,678 µs