En Sıcak Konular

Karayollarında son durum

14 Nisan 2011 09:41 tsi
İşte yol yapım-onarım çalışmalarının sürdüğü yollar...

Karayollarının bazı kesimlerindeki yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, İyidere-İkizdere-İspir karayolunun 22-44. kilometrelerindeki Ovit Dağı mevkisinde kar, tipi ve çığ tehlikesi nedeniyle, can ve mal güvenliğinin sağlanması amacıyla yol 17.00-07.00 saatlerinde ulaşıma kapatılıyor. Ulaşım 07.00-17.00 saatlerinde de kontrollü sağlanıyor.

Ardeşen-Hopa yolunun, Şenyurt Köyü mevkiinde yapılacak olan yaya üst geçidi montaj çalışmaları nedeniyle, 22 Nisan'a kadar ulaşım tek şeritten ve kontrollü olarak sağlanacak.

Hopa-Sarp karayolunun Liman köyü mevkisindeki Hopa Tüneli çıkışında yaya üstgeçidi montaj çalışmaları nedeniyle ulaşım tek şeritten kontrollü veriliyor.   

Mekece-Bilecik-Bozüyük karayolunun 71-73. kilometrelerindeki köprü genleşme derzi bakım çalışmaları nedeniyle, ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden çift yönlü olarak sağlanıyor.

Anadolu Otoyolunun Çamlıdere Kavşağı ile Dörtdivan Kavşağı Kesimi arasındaki yol aydınlatma ve bilgilendirme çalışmaları nedeniyle, Ankara-İstanbul ve İstanbul-Ankara istikametlerinde birer şerit taşıt trafiğine kapatılarak ulaşım diğer şeritlerden kontrollü veriliyor.

Merzifon-Çorum karayolunun 0-4. kilometrelerindeki yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım Merzifon-Çorum istikametinde iki yönlü olarak sağlanıyor.

Ankara Çevre Otoyolunun Cebeci Kavşağı ile Gölbaşı Kavşağı 3-8. kilometrelerindeki üstyapı çalışmaları nedeniyle Cebeci-Gölbaşı istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten kontrollü veriliyor.

Mekece-Bozüyük karayolunun 70-72. kilometrelerindeki şev destekleme çalışmaları nedeniyle sağ taşıma yolu daraltılacağından sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Ankara Çevre Otoyolunun, Gölbaşı Kavşağı ile İncek Kavşağı arasındaki üst yapı onarım çalışmaları nedeniyle Gölbaşı-İncek istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü ve kontrollü olarak sağlanıyor.

Ankara-İstanbul Otoyolunun, Bolu Doğu Kavşağı ile Yeniçağa Kavşağı arasındaki üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle Ankara-İstanbul istikameti trafiğe kapatıldı. Ulaşım diğer istikametten iki yönlü ve kontrollü olarak veriliyor.

Anadolu Otoyolunun Ankara-Gerede arasındaki Aşağıada Viyadüğünde köprü bakım onarım çalışmaları nedeniyle Ankara-İstanbul istikameti trafiğe kapatıldı. Ulaşım İstanbul-Ankara istikametinden iki yönlü olarak sağlanıyor.

Zonguldak-Devrek-Mengen karayolunun muhtelif kesimlerdeki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 08.00-19.00 saatlerinde yol aralıklarla ulaşıma kapatılıyor.

Zonguldak-Ereğli karayolunun 54-56. kilometrelerindeki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 15.00-17.00 saatlerinde yol ulaşıma kapatılıyor.

Ortaklar-Söke-Milas karayolunun Bafa Gölü mevkisi ile yolun 30-39. kilometrelerindeki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 13.00-17.00 saatlerinde ulaşım yapılmayacak.

Marmaris-Gökova karayolunun 5-6. kilometrelerindeki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle yol 13.00-15.00 saatlerinde aralıklarla ulaşıma kapatılıyor.

Menemen-Manisa karayolunun 0-15. kilometrelerindeki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle yolda 14.00-17.00 saatlerinde ulaşım sağlanmıyor.

Milas-Yatağan yolunun 4-19. kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle Perşembe günü 14.00-16.00 saatleri arasında yol kısa süreli aralıklarla trafiğe kapatılarak ulaşım kontrollü olarak verilecek.

aa



Bu haber 494 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,383 µs