En Sıcak Konular

Metin Şentürk: Meclis'ten değil göbekten bağlıyım

14 Nisan 2011 08:55 tsi
Başbakan Erdoğan'ın "Ferrari'den inip AK Parti'nin arabasına binsin" sözleriyle aday adayı olan sanatçı Metin Şentürk, "Galiba arabada yer kalmamış, ben yine Ferrari'de kaldım" dedi.

Ünlü sanatçı Metin Şentürk, AK Parti milletvekili aday listesine giremeyişini "Hayırlısı olsun" sözleriyle değerlendirdi. Başbakan'ın, adaylığına olumlu baktığını açıklamasına rağmen aday listesinde yer bulamayan ünlü sanatçı Metin Şentürk, karara saygılı olduğunu belirterek, "Hizmet etmek için mecliste olmak şart değil. Başbakanımızın verdiği kararın sonuna kadar yanındayız. Bizim duruşumuz bu. Ben Başbakan'a Meclis'ten değil, gönülden bağlıyım. O yüzden bir kırgınlığım, küskünlüğüm ve başka türlü bir düşüncem olamaz" dedi.

KIRGINLIĞIM ASLA OLMAZ

Sorunların çözümü için Meclis'in tek yol olmadığını söyleyen Şentürk, seçmenlere "Oyunuzu bin kere düşünüp, bir kere verin" mesajı verdi. Kendisinin en başından beri tek bir şey için siyaseti düşündüğünü belirten Şentürk, "Benim bu konuda bir iddiam var. Ben 2002 yılında da DYP'den aday adayıydım. O zaman da söyledim. Benim siyaseti düşünmemdeki tek amaç, bu ülkedeki 8.5 milyon engellidir. Aileleriyle birlikte sayıları 20 milyonu bulan bu kitle için bir bakanlık kurulması amacıyla siyaseti düşündüm. Mücadelem bu yönde olacaktı. Karara saygılıyım" dedi.

BAŞBAKAN'I ÇOK SEVİYORUM

Son gün adaylık başvurusu yaptığını söyleyen Şentürk, "Başbakanımız Moskova'ya giderken, benimle ilgili bir açıklama yapmıştı. 'Metin Şentürk'ün adaylığına olumlu bakarım, aday olmasını da isterim' demişti. 'Artık Metin Ferrari'den inip AK Parti'nin arabasına binsin' demişti. 'Şimdi de arabada yer yok' diyor. Galiba arabada yer kalmamış, ben yine Ferrari'de kaldım. Ben Başbakanımı çok seviyorum" diye konuştu.

yenişafak



Bu haber 616 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,651 µs