En Sıcak Konular

Kamuda MEMUR ALIMI

8 Nisan 2011 17:12 tsi
İşte memur alınacak kurum ve kuruluşlar...

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu, sınavla 12 idari uzman yardımcısı alacak. Yazılı ve sözlü olmak üzere iki aşamada yapılacak giriş sınavı ile genel idare hizmetleri sınıfı için 8'inci dereceli 12 idari uzman yardımcısı alınacak.

Yazılı sınav, 21 Mayıs 2011 tarihinde Ankara'da yapılacak. Sınava, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun ilgili maddesinde yer alan genel şartları taşıyan adaylar katılabilecek. Ayrıca adaylarda, en az dört yıllık lisans öğrenimi veren siyasal bilgiler (bilimler), iktisadi ve idari bilimler, iktisat, işletme fakülteleri veya bölümlerinden ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilmiş yurt dışındaki yüksek öğretim kurumlarından mezun olmaları şartı aranacak. 27–28 Haziran 2009 veya 10–11 Temmuz 2010 tarihlerinde A Grubu kadrolar için yapılan Kamu Personel Seçme Sınavında (KPSS) KPSS40 puan türünde en az 70 puan almış olmak kaydıyla, başvuruda bulunanlar arasında yapılacak sıralamada ilk 240 aday arasına girmiş olmakta aranacak şartlar arasında yer almakta. Adaylarda ayrıca İngilizce, Fransızca veya Almanca dillerinden KPSS yabancı dil testinde soruların en az yüzde 50'sine doğru cevap vermiş olmak veya Kamu Personeli Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavından en az 50 puan almış olmaları istenecek. Başvurular, 25 – 29 Nisan 2011 tarihleri arasında Kurumun merkez teşkilatının bulunduğu Ankara Demirtepe'de bulunan Yeşilırmak Sokak numara 16 adresine yapılacak.

TARIMSAL EKONOMİ ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALACAK

Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Tarımsal Ekonomi Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü ise 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesine göre sözleşmeli 1 programcı personel alacak. Adaylar başvurularını 15 gün içinde Ankara Lodumlu'da bulunan Eskişehir yolu 9'uncu kilometre adresindeki Tarımsal Ekonomi Araştırma Enstitüsü Müdürlüğüne yapacaklar. Geniş bilgi ve istenen belgeler www.tarim.gov.tr ve www.aeri.org.tr adresinden temin edilebilecek.

AKADEMİK PERSONEL ALIMLARI

Öte yandan Muş Alparslan, Bursa Teknik ve Turgut Özal Üniversitesi Rektörlükleri, çeşitli birimlerde istihdam edilmek üzere öğretim üyesi alacak. Bursa Teknik Üniversitesi Rektörlüğü, daimi statüde çalıştırılmak üzere 1 doçent, 6 yardımcı doçent alımında bulunacak. Adylar başvurularını 15 gün içinde Bursa Teknik Üniversitesi Rektörlüğüne yapacaklar. Başvuru ve ilgili belge www.btu.edu.tr adresinden temin edilebilecek. Öğretim üyelerinin görev yapacağı okullar, ünvanları ve sayıları şöyle: "Doğa bilimleri mimarlık ve mühendislik fakültesi: makine mühendisliği (1 doçent, 2 yardımcı doçent), Doğa bilimleri mimarlık ve mühendislik fakültesi: metalurji ve malzeme mühendisliği, kimya (4 yardımcı doçent)"

MUŞ ALPARSLAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ

Muş Alparslan Üniversitesi Rektörlüğü, 1 profesör, 20 doçent ve 38 yardımcı doçent alacak. Profesör ve doçentler daimi statüye göre istihdam edilecek. Yardımcı Doçent kadrolarına doçentler başvuramayacaklar. Yardımcı doçent adaylarının yabancı dil sınavları 26 Nisan 2011 günü saat 14.00'te Muş Alparslan Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanlığında gerçekleştirilecek. Başvurular, 15 gün içinde Muş Alparslan Üniversitesi Rektörlüğüne şahsen yapılacak. Posta ile yapılacak müracaatlar ise kabul edilmeyecek. Alınacak olan öğretim üyelerinin istihdam edileceği okullar, unvanları ve sayıları şöyle:

"Fen edebiyat fakültesi: analiz ve fonksiyonlar teorisi (1 profesör), uygulamalı matematik (1 doçent), sosyal psikoloji (1 doçent), Eski Türk Dili (1 doçent), Eğitim fakültesi: bilgisayar ve öğretim teknolojileri eğitimi (1 doçent), eğitimde ölçme ve değerlendirme (1 doçent), rehberler ve psikolojik danışmanlık (1 doçent), matematik eğitimi (1 doçent), okul öncesi eğitimi (1 doçent), Türkçe eğitimi (1 doçent), İktisadi ve idari bilimler fakültesi: iktisat tarihi (1 doçent), muhasebe finansman (1 doçent), üretin yönetimi ve pazarlama (1 doçent), siyaset ve sosyal bilimler (1 doçent), İletişim fakültesi: bilişim (1 doçent), reklamcılık ve tanıtım (1 doçent) Mühendislik-mimarlık fakültesi: elektronik (1 doçent), yapı (1 doçent) Sağlık yüksekokulu: Kadın sağlığı ve hastalıkları hem. (1 doçent), Sağlık sistemleri yönetimi (1 doçent), nörolojik fizyoterapi ve rehabilitasyon (1 doçent),

Fen edebiyat fakültesi: Arap Dili ve Edebiyatı (1 yardımcı doçent), bilim tarihi (1 yardımcı doçent), cebir ve sayısal teorisi (1 yardımcı doçent), Uygulamalı matematik (1 yardımcı doçent), sosyal psikoloji (1 yardımcı doçent), gelişim psikolojisi (1 yardımcı doçent), sosyometri (1 yardımcı doçent), yakınçağ tarihi (1 yardımcı doçent), Türkiye Cumhuriyeti tarihi (1 yardımcı doçent), Eski Türk Edebiyatı (1 yardımcı doçent),

Eğitim fakültesi: Bilgisayar ve öğretim teknolojileri eğitimi (1 yardımcı doçent), eğitimde ölçme ve değerlendirme (1 yardımcı doçent), rehberlik ve psikolojik danışmanlık (1 yardımcı doçent), matematik eğitimi (1 yardımcı doçent), okul öncesi eğitimi (1 yardımcı doçent), sınıf öğretmenliği (1 yardımcı doçent), sosyal bilgiler eğitimi (1 yardımcı doçent), Türkçe eğitimi (1 yardımcı doçent), İngilizce eğitimi (1 yardımcı doçent), İktisadi ve idari bilimler fakültesi: iktisadi gelişme ve uluslararası iktisat (1 yardımcı doçent), iktisat teorisi (1 yardımcı doçent), sayısal yöntemler (1 yardımcı doçent), üretim yönetimi ve pazarlama (1 yardımcı doçent), kentleşme ve çevre sorunları (1 yardımcı doçent), siyaset ve sosyal bilimler (1 yardımcı doçent), siyasi tarihi (1 yardımcı doçent), İletişim fakültesi: basın yayın tekniği (1 yardımcı doçent), halkla ilişkiler (1 yardımcı doçent), fotoğrafçılık ve grafik (1 yardımcı doçent)

Mühendislik ve mimarlık fakültesi: elektrik tesisleri (1 yardımcı doçent), elektrik makineleri (1 yardımcı doçent), bilgisayar bilimleri (1 yardımcı doçent), Ulaştırma (1 yardımcı doçent), jeodozi (1 yardımcı doçent), ölçme tekniği (1 yardımcı doçent), termodinamik ve ısı tekniği (1 yardımcı doçent), mak. teo. sistem din. kont. (1 yardımcı doçent), endüstri mühendisliği (1 yardımcı doçent), bina bilgisi (1 yardımcı doçent), yapı bilgisi (1 yardımcı doçent), bölge planlama (1 yardımcı doçent), elektronik sistemleri (1 yardımcı doçent), gıda bilimi (1 yardımcı doçent), gıda teknolojisi (1 yardımcı doçent), çevre bilimleri (1 yardımcı doçent),

Sağlık Yüksek Okulu: Hemşirelik esasları (1 yardımcı doçent), muskuloskeletal fizyoterapi(1 yardımcı doçent), geriatrik fizyoterapi (1 yardımcı doçent)"

TURGUT ÖZAL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ

Turgut Özal Üniversitesi Rektörlüğü (Ankara), 1 yardımcı doçent alacak. Buna göre İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinin iktisat bölümü iktisadi gelişme ve uluslararası iktisat anabilim dalında istihdam edilmek üzere doktorasını iktisat alanında almış, 1 yardımcı doçent alınacak. Adaylara yabancı dil sınav tarihi Rektörlükçe daha sonra ilan edilecek. Başvuruların, 15 (gün içerisinde şahsen Turgut Özal Üniversitesi Rektörlüğüne yapılacak. Posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecek. (AA)



Bu haber 774 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,945 µs