En Sıcak Konular

CHP'liler birbirine girdi

7 Nisan 2011 17:25 tsi
CHP milletvekili aday adayları Mustafa Özbek'i partide istemediklerini açıkladı...

Kırıkkale CHP milletvekili aday adayları, Ergenekon'un tutuksuz sanıklarından eski Türk Metal Sendikası Başkanı Mustafa Özbek'i partide istemediklerini açıkladı. Basın toplantısı düzenleyen CHP'li adaylar ile Özbek taraftarı arasında kavga çıktı. Yaşanan arbede güçlükle yatıştırıldı. Basın toplantısına katılan bir grup ise 'Özbek'i istemiyoruz' diye slogan attı.

İl binasında, CHP milletvekili aday adayı Murat Çakırca'nın yaptığı açıklamayı, milletvekili aday adaylarından Coşkun Ögürpiroğlu, Ahmet Eroğlu, Hakan Yurdakul, Rafet Ulusoy, Eftal Sarısu, Yaşar Yılmaz, Aliye Gündüz, Hacı Arap Karadurmuş ve Mehmet Şenses destekledi. Karşılıklı gruplar arasında kavga çıktı.

Cumhuriyet Halk Partisi Kırıkkale milletvekili aday adayları, 'MHP'den davet almadım, davet gelseydi orası benim ocağım, elbette giderdim.' diye açıklama yapan Türk Metal Sendikası eski Genel Başkanı Mustafa Özbek'i, CHP'ye bakış açısını doğru bulmadıklarını ifade ettiler.

Milletvekili aday adayları şunları ifade etti:

"Mustafa Özbek'in, milletvekili aday adayı olduğunu bile açıkça beyan etmeden, bir iki gündür yerel basında kurum, kuruluşların ve bir kısım ilçe başkanlarımızın partimizin listeye koyacağı adaya vereceklerini beyan ettikleri desteği, anlamını aşan bir biçimde kendisi lehine, yapay bir biçimde aday adaylığına tam destek gibi kamuoyuna sunmaya çalışmasında kabul edilir bulmuyoruz. Kırıkkale'de merkezinin CHP il binası olmasını gerektiren siyasetin, dinlenme tesislerinden yaptığı ve oluşturulan haberlerle CHP Genel Merkezi'ne dayatmada bulunmaya çalışan tavrını kabul etmeyi olanaklı bulmuyoruz. Bizler CHP Kırıkkale milletvekili aday adayları olarak, CHP'li tüm adayları sonuna kadar destekleyeceğimizi, her birimizin oluşturulacak liste ile birlikte sonuna kadar partimizin ilkeleri doğrultusunda çalışacağımızı beyan ederiz." (CİHAN)

 



Bu haber 733 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,562 µs